IniciMotorMotociclismeJeremy Alcoba es queda de nou molt prop de puntuar al Gran...

Jeremy Alcoba es queda de nou molt prop de puntuar al Gran Premi del Japó

Tot i remuntar, Jeremy Alcoba es va quedar de nou, sense poder puntuar. El pilot jesusenc va competir a bon nivell, rodant a bon ritme, i avançant posicions des de la seua sortida del vint-i-tresé lloc de la graella, fins a la setzena que ocupava al final de la carrera al circuit de Motegi, acabant amb sensacions prou bones per a afrontar les tres pròximes carreres d’Indonèsia, Austràlia i Tailàndia. Jeremy Alcoba no va acabar lògicament del tot satisfet de la prova “Ha estat un cap de setmana bastant complicat. El ritme de carrera no va ser dolent, però al principi no podia anar al límit perquè em costava molt avançar als pilots que tenia per davant. Vaig ser consistentment ràpid tan aviat com vaig tenir una situació més propicia a la pista. És clar que començar tan enrere no ajuda, així que intentarem ser competitius des de l’FP1 a les properes carreres”.

La victòria va ser per al pilot tailandés Somkiat Chantra, que va portar la iniciativa des del principi, i en la recta final es va dedicar a administrar la seua bona renda adquirida, per a aconseguir la seua segona victòria de la categoria, després del triomf de la passada temporada al GP d’Indonesia, amb un temps d’1:50.679.

La segona posició va ser per al pilot japonés Ai Ogura, a 1.353, que pujava per tercera vegada al podi aquesta temporada, i tercer Pedro Acosta, a 3.080, sumant uns punts que li permeten augmentar la seua avantatge al capdavant de la classificació general i apropar-se més al títol de campió. Jeremy Alcoba va entrar en setzena posició amb un registre d’1:51.980 a 25.623 del guanyador.

Després de la disputa de la catorzena prova del Gran Premi del Japó, Pedro Acosta consolida el seu lideratge amb un total de 252 punts, seguit de l’italià Tony Arbolino amb 202, i el britànic Jake Dixon, 159. Jeremy Alcoba es manté en la dissetena posició amb 33 punts.

La pròxima cita del Mundial de Moto-2, serà la quinzena prova, prevista per al 15 d’octubre al circuit Mandalika International Street Circuit d’Indonèsia.