IniciMotorJeremy Alcoba finalitza divuitè al Mundial de Moto 2, després de ser...

Jeremy Alcoba finalitza divuitè al Mundial de Moto 2, després de ser octau a València

Jeremy Alcoba ha finalitzat el Mundial de Moto 2 amb molt bones sensacions, protagonitzant una brillant actuació en el seu comiat en competició oficial amb l’equip Liqui Moly Intact, ocupant una destacada octava posició al Gran Premi de la Comunitat Valenciana, al circuit Ricardo Tormo.

El pilot jesusenc va realitzar una autèntica exhibició en aquesta vigèsima prova, augmentant el seu ritme, i recuperant deu posicions, després d’haver començat en la sexta fila de la graella de sortida. Molt mèrit per part d’Alcoba, considerant que el traçat valencià, ofereix molt poques oportunitats d’avançar, i d’un xoc que va patir amb Mattia Pasini en la dinovena volta, li va provocar una penalització. Això no va afectar Jeremy Alcoba, i va poder mantenir la seua avantatge, sobre els seus més immediats perseguidors, per finalitzar en la divuitena posició de la classificació general, celebrant l’octava posició final, celebrant també a més la consecució del Triumph Triple Trophy, una iniciativa de Dorna Sports i Triumph Motorcycles que té com a objectiu reconèixer que, durant un cap de setmana de Gran Premi, hi ha moltes més notes destacades a més de la victòria. La puntuació recull, la millor progressió en cursa, pole position i volta ràpida.

Finalitzada l’última prova, Jeremy Alcoba feia balanç de la seua actuació al Mundial de Moto 2, “després d’acabar aquesta temporada, sento que encara tenim molta feina per fer. Hem millorat molt després de les vacances d’estiu, continuant amb una bona trajectòria i amb bona sintonia amb l’equip. Per descomptat, en algunes curses, vam tenir problemes, i ens van faltar algunes peces per ser més ràpids, però estic molt feliç d’acabar així, amb un altre resultat entre els 10 primers a la darrera cursa. Sempre és genial sentir el potencial de lluitar entre els 10 primers, especialment durant moltes curses consecutives. Això em dóna una gran empenta i confiança per a l’any vinent. Estic content pel cap de setmana, vam ser directes a la Q2, vam acabar vuitens i vaig guanyar el Triumph Triple Trophy. Estic feliç i m’agradaria agrair a tot l’equip per la feina que han fet.”

La victòria en aquesta última prova ha estat per a Pedro Acosta, compartint podi amb Augusto Fernández (+1.232), i Tony Arbolino (+10.163). El campió del Mundial de Moto 3, és Augusto Fernández amb un total de 271,5 punts, seguit pel japonés Ai Ogura amb 242, i Aron Canet, 200. Jeremy Alcoba ha estat divuitè amb 72.