IniciHandbolPas de gegant de l’Amposta en les seues aspiracions amb el triomf...

Pas de gegant de l’Amposta en les seues aspiracions amb el triomf a Lleida

Victòria molt valuosa de l’Amposta davant el Lleida al pavelló Onze de Setembre, donant un pas molt important en les seues aspiracions de consolidar-se una temporada més a la categoria. L’equip ampostí, es va recuperar de la perdua per lesió en els primers instants de Rut Pagà, va imposar-se amb una gran actuació de la seua portera Laia Ferré, i uns últims minuts jugant amb molta concentració, i amb Judit Tortajada molt encertada en el tram decisiu final del partit.

En els primers minuts van predominar les defenses sobre els respectius atacs, i als dos equips els costava molt superar la defensa rival. L’equip ampostí amb les bones internvencions de la portera Laia Ferré, es va col.locar per davant al marcador, encara que la igualtat es va mantenir amb succecius empats i aventatges favorables a l’equip ampostí que oscil.laven entre un i dos gols. Les excesives perdues de pilota de l’Amposta, van provocar el contraatac local, evitant que l’equip dirigit per Marc Fornós, pugués obrir una escletxa al marcador. Amb minima aventatje ampostina 11-12 i a 1’12” per al descans amb temps morte d’Ivan Raigal, i dos perdues a continuació de l’equip ampostí, que van aprofitar les locals per marxar als vestidors amb una mínima renda favorable (12-11).

La segona part va començar molt igualada, amb minimes diferències a favor del conjunt local, però a partir de l’empat a 15, l’Amposta amb les bones intervencions de Laia Ferré i més encert ofensiu, van agafar la iniciativa en el joc i el marcdor. Després d’un temps mort de Marc Fornós, les visitants es van situar amb una bona aventatge, arran d’unb parcial 0-5, amb Judit Tortajada imparable. A 4 vminuts per als final Ivan Raigal va ordenar una presió a partir de la mitja pista, que van superar sense precipitar-se les visitants. Judit Tortajada va seguir matxacant al rival des de l’extrem dret, per assegurar la victòria.

La pròxima jornada l’equip ampostí rebrà a l’Eón Horneo Alacant, recent ascendit que està realitzant un bon primer tram de temporada.

LLEIDA HANDBOL CLUB, 24 (12)
HANDBOL AMPOSTA, 27 (11)

Lleida Handbol Club: Villoslada, Escala (2), Nana (2), Ruscanu, Graell (4), Ferré, Esther Pérez (2), Eli Martínez (2), Henar Martínez (2), Paula Hernández, González-Calero (1), Orexa, Hijosa, Morentin, Baró (2), Precup (7), Milea.

CH Amposta: Laia Ferré i Moruz, Vila (5), Haro, Rieres (4), Juncosa (3), Pujol (3), Domingo (1), Núria Ventura (1), Tortajada (9), Maria Ventura, Gasca (1).

Àrbitres: Eric Zambrano Zapata i Lluis Plaza Chacon. Van excloure les locals, Henar Martínez, Orexa, i la visitant, Gasca.

Parcials: 1-1 (5′), 3-4 (10′), 5-5 (15′), 7-7 (20′), 8-10 (25′), 12-11 (descans), 13-13 (35′), 15-14 (40′), 15-16 (45′), 18-19 (50′), 20-24 (55′), 24-27 (final).

Podeu veure la taula classificatòria de la Divisió d’Honor Plata al seu grup C de competició, després de la setena jornada de lliga, clicant a la imatge inferior: