IniciMotorJeremy Alcoba finalitza en quinzena posició al GP de Terol del Mundial...

Jeremy Alcoba finalitza en quinzena posició al GP de Terol del Mundial de Moto 3

EMD JESÚS // No va haver remuntada en el GP de Terol, a la dotzena prova del Mundial de Moto 3. En aquesta ocasió, contràriament al que havia succeït el passat cap de setmana en el mateix escenari del circuit aragonés de Motorland a Alcanyís, Jeremy Alcoba no va poder avançar posicions, i després de començar en la catorzena posició de la graella de sortida, va finalitzar en el quinzé lloc de la carrera.

Jaume Masiá (Leopard Racing Honda), es va tornar a imposar a MotorLand, en una pista en condicions òptimes, amb sol i sense gaire vent, compartint podi amb els japonesos Ayumu Sasaki (Red Bull KTM Tech 3) i Kaito Toba (Red Bull KTM Ajo), que van entrar en segon i tercer lloc respectivament.

Continua líder de la classificació general Albert Arenas (Aspar Team KTM), que suma 157 punts, seguit pel japonès Ai Ogura (Honda Team Asia), 138, i l’italià Celestino Vietti (Sky Racing Team VR 46), 137. Jeremy Alcoba continua en tretzena posició amb 57 punts.

Ara el pilot jesusenc tindrà 10 dies per preparar les tres últimes proves del Mundial, que tindran com escenari valencià Ricardo Tormo, els dies 6, 7 i 8 de novembre amb la disputa del GP d’Europa, els 13. 14 i 15 el GP de la Comunitat Valenciana, per finalitzar els 20, 21 i 22 a Portimao amb el GP de Portugal.