IniciHandbolL’Amposta cau derrotat davant el Gavà en la quinta jornada de la...

L’Amposta cau derrotat davant el Gavà en la quinta jornada de la Divisió d’Honor de Plata de l’handbol femení estatal

AMPOSTA // Ensopegada de l’Handbol Amposta davant un rival que afrontava el partit en situació similar a la taula classificatòria. El conjunt local va començar portant la iniciativa, fins a l’empat a 7 gols. En la resta de la primera part va predominar la igualtat, encara que amb mínimes avantatges favorables a les visitants, que marxaven al descans amb la renda d’un gol.

Va continuar l’equilibri de forces a la segona part, registrant-se successius empats al marcador, fins al 23-23, del minut 21. En la part final del partit, l’Amposta va tindre molts problemes per superar la defensa blaugrana, i va acusar el fet de patir en els últims cinc minuts, les exclusions de Gemma Gàlvez i Graciani, i el Gavà tot i desaprofitar dos penals, va acabar per emportar-se la victòria. Gemma Gàlvez amb 13 gols i Graciani amb 4, van ser les més efectives per part ampostina.