IniciPoliesportiuAtletismeMedalla d'or d'Hailu Estrampes en llançament de javelina al Campionat d'Espanya sub-16...

Medalla d’or d’Hailu Estrampes en llançament de javelina al Campionat d’Espanya sub-16 d’atletisme

TERRES DE L’EBRE // Hailu Estrampes va confirmar els pronòstics de màxim favorit en la prova de llançament de javelina, i es va penjar la medalla d’or al XVIV Campionat d’Espanya sub-16 d’atletisme, que s’ha disputat a les pistes de Granollers, amb la participació de 500 atletes, amb estrictes mesures sanitàries i de prevenció contra la Covid-19, sense públic i només amb presència de persones prèviament acreditades.

El representant del CA Ascó, s’havia classificat com a campió de Catalunya, amb un registre de 54,65, la millor marca de tots els participants, que en aquesta ocasió va superar, en enviar la javelina en el quint llançament a 56,34 metres, superant la seua marca de la temporada, que li va permetre pujar al més alt del podi
Joel Alegre (UA Montsià), va aconseguir la medalla de bronze en la prova dels 100 metres tanques, amb un temps de 13,83, el que representa una millora de la seua marca de la temporada. També va destacar l’actuació de Gabriela Ruiz (ATE), quarta en la prova de salt de llargada, amb 5,32, a tan sols 4 centímetres de la medalla de bronze.

En salt de perxa, Mireia Félix (UA Montsià), ha finalitzat sexta amb 2,86, i en els 1.500 metres obstacles, Arnau Blanch, va ocupar el segon lloc de la final B, amb un excel·lent temps de 4:37:60, millorant la seua marca de la temporada en 9 segons i 19 centèsimes.