IniciMotorJeremy Alcoba no pot puntuar en l'asfalt mullat del mític circuit francès...

Jeremy Alcoba no pot puntuar en l’asfalt mullat del mític circuit francès de Le Mans

EM JESÚS // L’asfalt mullat del circuit de Le Mans no va resultar gaire propici per Jeremy Alcoba (Indonesian Racing Team), que va finalitzar en vint-i-dosena posició en la quinta prova del Mundial de Moto 3.

L’inici va ser bastant complicat per a tots els pilots, amb un asfalt encara molt mullat i unes condicions delicades per al pilotatge, i molt aviat ja se’n van produir les primeres caigudes, incloent-hi al pilot jesusenc, el seu company d’equip Gabri Rodrigo i el líder del campionat Pedro Acosta, entre altres. Les voltes transcorrien lentes amb Sergio Garcia Dols (Solunion Gaviota Aspar) i Filip Sarlac (Rivacold Snipers Team) al capdavant de la cursa, lluitant per la victòria, que finalment ha caigut de costat del pilot de Borriana, proporcionant a Gas Gas la primera victòria de la temporada, amb segon lloc del txec i tercer l’italià Riccardo Rossi (BOE Owinde). Jeremy Alcoba després de la seua caiguda en la segona volta, va tornar a la carrera però sense opció de lluitar pels llocs de privilegi, finalitzant en vint-i-dosena posició amb quatre voltes perdudes.

Jeremy Alcoba ha reconegut al final de la cursa que ha estat una prova amb moltes complicacions “les sensacions a l’aigua aquest matí havien millorat considerablement i he arribat molt motivat per la carrera. Potser massa perquè volia impulsar immediatament i recuperar posicions al segon grup. Ha estat un cap de setmana complicat i no he pogut recuperar després de la caiguda i patir un bon cop a la natja, que sortosament no ha estat greu”.

Continua líder de la classificació general Pedro Acosta encara amb una bona renda amb 103 punts, seguit de Sergio Garcia Dols (Solunion Gaviota Aspar) amb 49, Andrea Migno (Rivacold Snipers Team), 45, i Nicollo Antonelli (Avintia Esponsorama), i Ayumo Sasaki (Red Bull KTG Tech 3), amb 44, entre els més destacats. Jeremy Alcoba, és divuitè amb divuit punts com Kaito Toba (CIP Green Power), després de no poder puntuar en aquesta prova. La próxima i sexta cita del Mundial de Moto 3, serà el 30 de maig al circuit italià de Mugello.