IniciMotorJeremy Alcoba sext en l'accidentat Gran Premi de Portugal del Mundial de...

Jeremy Alcoba sext en l’accidentat Gran Premi de Portugal del Mundial de Moto 2

El caòtic Gran Premi de Portugal de Moto2 va resultar afortunat per a Jeremy Alcoba després que la cancel·lació de la cursa i el reinici portessen punts importants amb la sexta posició.

Una vegada més, les condicions canviants van afectar la categoria de Moto2 a la cursa de 23 voltes, que inicialment va començar com una carrera en sec. Però després de només nou voltes, l’aparició de la pluja va provocar una caiguda massiva ala segona corba, en què es va produir una caiguda amb molts pilots afectats, inclosa gairebé la totalitat dels que es trobaven al grup capdavanter. El primer, Canet, seguit de Beaubier, Ogura, Augusto Fernández, Arbolino, Chantra i després Arenas, Lowes, Corsi, Acosta.

Més tard, la carrera es va reiniciar com una prova de velocitat de 7 voltes. Després d’estar a la posició 17 abans que la carrera fos bandera vermella, Roberts va acabar emportant-se la carrera, Vietti el segon lloc, que el fa encara més líder del Mundial i Navarro va completar el podi.

Jeremy Alcoba, per la seua banda, va realitzar una primera sortida fenomenal, ja que el pilot jesusenc, que va partir de la vint-i-sisena posició, ja es trobava a la divuitena, que fins i tot va millorar fins a la catorzena quan es va aturar la carrera. Tot i això, el reinici des de la segona fila de la graella de sortida per la sexta posició, no va ser del tot propici per a Alcoba Dos petits errors van interrompre el seu ritme increïblement fort, però amb esperit de lluita, va recuperar el seté lloc després de caure inicialment a l’onzé. Alcoba va fer les voltes més ràpides i a causa de la penalització d’una posició de Fermin Aldeguer per excedir els límits, va finalitzar en sexta posició a 3’821 del primer classificat, sumant deu valuosos punts al campionat mundial. Ara després de la disputa de cinc carreres, ocupa el tretzé lloc de la classificació general amb 24 punts, que lidera l’italià Celestino Vietti amb 90 punts, seguit en segon i tercer lloc pel japonés Ai Ogura amb 56 i l’italià Tony Arbolino amb 54.

Tot i finalitzar satisfet amb la sexta posició, Jeremy Alcoba, tenia la sensació que hauria pogut aspirar a més “sé que avui tenia ritme per al podi a la segona cursa si no fos pels meus errors. Gràcies al meu equip. Per la seua feina com ahir i aquest matí ha estat dur i difícil també per a ells. Acabar, en sisé lloc, és increïble per a tots nosaltres”.

Més satisfet estava el director de l’equip Jürgen Lingg “Jeremy va marcar els temps de sector més ràpids i va mostrar un ritme increïblement fort, especialment a les últimes tres voltes, i crec que podem aprofitar això. Estem feliços de sumar els punts avui”.

El Mundial de Moto 2 continuarà la pròxima setmana al Circuit de Jerez-Ángel Nieto, on es disputarà la sisena cursa de la temporada 2022.