IniciFutbol3a divisióL'Ascó surt golejat davant el San Cristóbal en el seu darrer desplaçament

L’Ascó surt golejat davant el San Cristóbal en el seu darrer desplaçament

L’Ascó amb moltes baixes va caure derrotat en la penúltima jornada de la lliga al municipal Can Anglada, en un partit que va representar la celebració del San Cristóbal, després d’assegurar-se la disputa del play-off d’ascens.

Els asconencs que van aguantar fins a la darrera fase del partit, van acabar rebent un excessiu càstig, després de competir bé, però els locals van estar més efectius, i van aprofitar les ocasions. Cal destacar el debut a tercera de Gabri, i també van jugar els juvenils Jordi Alentorn, Nil Capdevila, i Aaron Álvarez

La primera part va ser mes igualada, tot i que al minut 9, Òscar Sierra va avançar als locals. Els asconencs van continuar insistint, però patint els problemes de sempre, el poc encert en la passada final i el remat a porteria. Tot i que el Sant Cristóbal va tenir alguna ocasió més, la primera part va estar força igualada.

La segona meitat després d’una primera fase on els visitants van dominar, ficant contra les cordes als locals, Bocardo culmina una contra per marcar el 2-0. L’Ascó no va marxar del partit, però en dos minuts, Mario Domingo i David Toro van sentenciar amb el 4-0. La part més positiva per l’Ascó va estar en el gol d’Espinar que va rebre una passada després d’una bona jugada del juvenil Aaron. A 4 minuts amb un Ascó amb tot l’esforç fet, David Toro marca el definitiu 5-1. Al final, tot i competir durant gairebé tot el partit, i la bona sensació dels juvenils, l’Ascó va rebre un sever correctiu en el seu últim desplaçament.

CP SAN CRISTÓBAL, 5
FC ASCÓ, 1

CP San Cristóbal: Fermin, Òscar Sierra (Amantini, 75), Ricki, Max Llovera, Tino Mendoza, Cantí, (Abde, 64), Mario Domingo (David López, 83), Tom Diawara, Aaron Bocardo
FC Ascó: Enric, Xavi Samper, Genis, Nil Coch, Ferran (Aaron Alvarez, 77), Marc Blanc (Nil Capdevila, 77), Miravent, Marcel (Masedo, 85), Gerard Badia, Baaqui (Jordi Alentorn, 71) i Espinar .
Gols: 1-0, Òscar Sierra (9); 2-0, Aaron Bocardo (61′); 3-0, Mario Domingo (72); 4-0, David Toro (74); 4-1, Espinar (79); 5-1, David Toro (86).
Àrbitre: Jonatan Miguel Teruel de Barcelona. Va ensenyar targeta groga als visitants, Nil Coch i al tècnic Germán Inglés.

Podeu veure la classificació de la Tercera RFEF després de la trenta-tresena jornada de lliga, clicant a la imatge inferior: