IniciConsells esportiusJesús acollirà diumenge dia 2 la primera prova del Circuit Milles Urbanes...

Jesús acollirà diumenge dia 2 la primera prova del Circuit Milles Urbanes del Baix Ebre

El nou Circuit de Milles Urbanes del Baix Ebre s’estrenarà el diumenge 2 d’octubre amb la XIII Milla Urbana de Jesús, que es recupera després de dos anys d’aturada, i, com sempre, en el marc de les Festes de Sant Francesc. El Consell Esportiu del Baix Ebre ha confeccionat un reglament, juntament amb la resta d’entitats organitzadores de les curses, per a donar un estímul més als participants de les milles i establir una nova classificació final i única al marge de les puntuals que puguen haver-hi a cada jornada. En esta primera temporada són tres les milles incloses en el circuit: la del 2 d’octubre, a Jesús, la del Perelló, el 22 d’octubre, i la del 12 de novembre, a Tortosa.

A Jesús la jornada serà matinal i començarà a les 11.30 h amb previsió de fer curses en totes les categories, des dels més petits, els patufets, fins als més grans, absoluts i veterans, tant en modalitat masculina com femenina. El punt de sortida i arribada serà davant de la Pèrgola. El circuit serà l’habitual, a l’avinguda Molins d’en Comte, i l’organització anirà a càrrec del Consell Esportiu del Baix Ebre, amb el suport de l’EMD de Jesús, el Club Atletisme Terres de l’Ebre i l’Associació Josep Puig. Hi haurà trofeu per als tres primers classificats en cada categoria i medalla commemorativa per als participants patufets, prebenjamins, benjamins i alevins.

Per a Antoni Gilabert, president del Consell Esportiu del Baix Ebre, resulta important tornar a la normalitat esportiva competitiva i de lleure i, si cal, amb la introducció de noves iniciatives, “com és el cas de la Milla Urbana de Jesús, que no es feia des de fa dos anys, i que ara serà la primera que podrà puntuar per al nou circuit de milles urbanes. Es tracta d’una manera d’oferir altres al·licients als participants, al temps de treballar plegats diferents poblacions de la comarca”.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

36 + = 39

Últimes notícies