IniciPoliesportiuTirJoan Vidal campió de Catalunya en tir de precisió de pistola de...

Joan Vidal campió de Catalunya en tir de precisió de pistola de 9 mil·límetres

Joan Vidal es va proclamar campió de Catalunya en la modalitat de pistola de 9 mil·límetres, en la competició disputada a l’Institut de Seguretat Pública del Mollet del Vallès. El representant del Club Tir Montsià, va sumar un total de 566 punts (92-93-95-92 94-100), per davant dels components del Club Tir Barcelona, Emilio Manzano amb 560 i David Ordoñez, 558. Pel que fa a la resta de tiradors ebrencs, Oscar Areste del Club Tir Flix, va ocupar la tretzena posició amb 521, i Agustí Paga, 515, i José Maria Martin, 493, del Club Tir Montsià, la quinzena i setzena respectivament.

En la categoria de veterans, el millor situat dels ebrencs va ser Josep Sancho (CT Montsià), en quinta posició amb 537, seguit en dècima pel seu company d’equip Josep Maria Millán, amb 528, i en tretzena Ernesto Franquet (CT Flix), amb 493.

Per equips es va imposar el Club Tir Barcelona amb un total de 1.658 punts, amb Ramon Muro, David Ordóñez i Juan Fornós, amb segon lloc del Club Tir Montsià, 1631, amb Josep Maria Millán, Joan Vidal i Josep Sancho.

El pròxim dissabte 23 de juliol, es disputarà en el mateix escenari el Campionat de Catalunya de foc central, amb participació dels tiradors del CT Montsià, Agustí Rovira, Josep Maria Millan, Josep Sancho, Josep Vidal i Ernesto Franquet del CT Flix.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 44 = 46

Últimes notícies