IniciFutbol2ª CatalanaJohn li dóna els tres punts al Catalònia en un partit vibrant...

John li dóna els tres punts al Catalònia en un partit vibrant davant el Camarles (2-1)

Brillant inici de temporada per al Jesús Catalònia que va poder mantenir la inèrcia al municipal de la Santa Creu (on només va cedir un partit en tot l’any davant el Jesús i Maria) on ha sumat quatre de sis punts possibles el conjunt de Pau Alegria, tenint en compte que cedien dos punts en l’afegit a Bítem i superaven a un molt bon Camarles ahir al camp municipal de Jesús.

Sortida fulgurant del Catalònia que amb una volea des de la línia de la frontal de Sergi Escoda, el rebuitg del porter camarlenc Jaume l’aprofitava Jesús Ferreres, que seguint l’acció l’empentava a porta buida fent el primer gol del partit quan encara no s’havia complert el primer minut de joc. Malgrat tot, el Camarles reaccionava i va quallar un molt bon primer temps dels dos conjunts. Acte seguit del gol, era Ferran qui provava fortuna des de tres quarts de camp i la pilota es perdia al costat del pal dret de la porteria local. Era el primer avís seriós dels visitants que tindrien novament a peus de Ferran un altra rematada des de llarga distància i la pilota rasa es perdia al costat del pal esquerre. Tanta era la insistència dels blau-grana que trobarien el gol de l’empat en la següent acció, on Pedro després de fer una gran acció personal, en la que reclamava una tibada de samarreta de Badre, es podia desfer de l’opisició del darrer defensor local i connectava una rematada creuada des de la frontal de l’àrea que allotjava a l’escaire dret. Un gran gol. A partir d’aquí es va viure un quart d’hora frenètic amb anades i tornades d’ambdós conjunts a les respectives àrees.

Primer eren els visitants qui gaudien d’una magnífica ocasió per avançar-se al marcador, de no ser per la intervenció providencial del porter jesusenc que va salvar l’1-2 desviant amb el genoll la rematada de Ferran que es quedava completament sol després d’una espectacular combinació al primer toc per banda esquerra de l’atac (12′). La rèplica local la donava John en una internada, dos minuts després, per la dreta de l’àrea que refusava Jaume amb la punta del peu en una rematada creuada al pal llarg. De nou el porter, en aquest cas dels visitants, va resultar providencial per evitar el 2-1 quan a la sortida d’un córner Joseph rematava a boca de canó dins la petita amb el cap i Jaume feia una aturada acrobàtica per refusar l’esfèric a córner (17′). De la sortida des de l’esquerra es tornava a generar una clara ocasió per als de Pau Alegria, quan Ferreres rebia d’esquena i provava una tisora que es perdia per molt poc per sobre el travesser. El local Isaac provava fortuna a la mitja hora en una rematada llunyana que es perdia per sobre el travesser. I la darrera acció ofensiva la tornava a tindre Ferran (41′) qui després de marxar de dos rivals, es presentava sol a la frontal de la petita, tornant a trobar l’encertada actuació del porter local que tapava la rematada i desviava a córner, deixant el marcador en taules al descans després d’una primera meitat molt entretinguda.

A la represa, el duel s’anivellava i els dos equips corregien errors no deixant a les línies ofensives tants d’espais per a generar perill. Tot i això el pes ofensiu del partit va ser per als locals qui van generar més ocasions davant els dominis visitants, al marge d’una rematada exterior dels de Carlos Gilabert, que es perdia fora. Els jesusencs, amb l’entrada del pitxixi Aleix Robert, van gaudir de més presència en atac fins a que una acció iniciada pel propi davanter centre dels de la Santa Creu li filtrava una passada cap a John al que tan sols li calia empentar l’esfèric al fons de la xarxa i donar-li els tres punts als de casa.

Sala de premsa:

L’entrenador jesusenc Pau Alegria es mostrava bastant satisfet del treball del seu equip argumentant “després d’un primer temps altern on els dos equips vam disposar de les nostres opcions per a marcar, crec que natros fem dos passes endavant a la represa i vam anar a pel partit, controlant molt bé als visitants que tan sols van tenir una rematada llunyana en tota la segona meitat. Natros vam tenir arribades als dominis camarlencs fins que vam trobar la combinació que ens donava el gol que a la postre va significar els tres punts. És just de reconèixer i d’elogiar la figura del nostre porter Àlex, que va tenir sobretot dos o tres intervencions de molt mèrit a la primera meitat” ens destacava Alegria que afegia que “hem arrancat la temporada crec que donant un cop de puny damunt la taula, perquè fer 4 de 6 punts possibles a una categoria tant competida com serà el grup nostre cal remarcar-ho. Tot i això, cal tenir els peus a terra i seguir confiant amb el nostre treball ja que anem a la Sénia que tot i no haver sumat en els dos primers compromisos, serà un altre rival que ens proposarà un partit segurament difícil” sentenciava l’entrenador jesusenc.

Per la seva part Carlos Gilabert es lamentava de les ocasions claríssimes desaprofitades al primer temps “tot i trobar-nos en un gol en contra al primer minut, l’equip crec que s’ha refet bé i ha dominat totes les facetes del joc als primers quaranta-cinc minuts. Hem tingut tres o quatre ocasions per a sentenciar el duel i marxar als vestidors amb dos gols d’avantatge com a mínim, però el seu porter ho ha evitat. L’equip no ha abaixat els braços i ha seguit confiant en la proposta de partit que natros portàvem, crec que hem estat amos de la possessió de la pilota i hem perdonat en excés” ens comentava l’entrenador camarlenc que afegia que “a la segona part el joc s’ha equilibrat, ells han estat intensos i ens han guanyat segones jugades i a nosaltres ens ha costat fer sortir la pilota en fluïdesa des del darrera i en una pèrdua de pilota a tres quarts ens ha costat el gol que al final ha estat decisiu. Crec que ha estat un resultat que no es diu amb el partit que hem fet avui, perquè nosaltres mereixiem molt més” sentenciava Gilabert.

CF JESÚS CATALÒNIA, 2
CF CAMARLES, 1

CF Jesús Catalònia: Àlex Estorach, Badre, Joseph, Sergi Escoda (Lluís, 75′), Isaac, Jesús Ferreres (Aleix Robert, 60′), Martí, Leandro, Albert Castell (Bayerri, 89′), John, Aleix Chavarria.

CF Camarles: Jaume, Brian, Rosales, Eric Brull, Sansaloni, Víctor Pujol, Ferran, Xavi Beranuy (Venceslau, 72′), Pedro, Jordi Aliau (Allan, 60′), Aleix Bertomeu (Raúl, 60′).

Àrbitre: Javier Crespo Díaz, assistit a les bandes per Mauricio Sebastian Mutu i Sergi Escolà Sancho del comitè tècnic arbitral de Tarragona. Targetes per a Aleix Chavarria (31’), i Martí (89′) del jesusencs i per a Rosales (51′), Xavi Beranuy (72′) i Pedro (74′) dels camarlencs.

Gols: 1-0, Ferreres (1’); 1-1, Pedro (8’); 2-1, John (68′).

Podeu veure la classificació després de disputar-se la segona jornada del campionat al subgrup 6B de la segona catalana, clicant la imatge inferior: