IniciPoliesportiuNatacióJose Javier Montón i Vicky Font els més ràpids a l'Ultra Ebre...

Jose Javier Montón i Vicky Font els més ràpids a l’Ultra Ebre Swin Marathon

Jose Javier Montón, màster 40, ha estat el vencedor de l’onzena edició de l’Ultra Ebre Swin Marathon, arribant en primera posició a l’embarcador del Club Nàutic Amposta, amb un temps de 5:12’24”, després de cobrir els 30,830 quilòmetres, amb inici a l’embarcador de Tivenys.

El representant del CN Tarraco, s’imposa després d’haver ocupat en anteriors edicions posicions destacades a la travessia. La segona posició va ser per al belga Olivier Delfosse, 5:28’23”, màster 50, tot un clàssic a les proves de llarga distància. Els representants del CN Tàrraco han tingut un destacat protagonisme, amb la tercera plaça de Josep Maria Rosell, màster 30, del CN Tàrraco, 5:40’05”, quarta de Miquel Caro, màster 30, 5:40’11”, mentre en quinta posició es va classificar Sergio Torres, CN Aquamàster, 5:55’24”, primer de la categoria absoluta.

Foto: Ultra Ebre Swin Marathon

Vicky Font (CN Aquamàsters), va entrar en octava posició, primera femenina, màster 50, amb un registre de 6:11’02”, precedint-lo, la italiana Elena Edatti, màster 30, 6:36’01”, seguida de Gema Ferrón, màster 40, del club madrileny de Las Matas, 6:54’18”; Elsa Esparbé (CN Radikalswim), màster 40, 7.16.22″, i la francesa Marie Pierre Clain, 8.07.56″.

L’incombustible Jordi Cervera tampoc no va faltar a la cita en aquesta edició, finalitzat en una meritòria novena posició, amb un temps de 6:11’08”. La parella del CN Tarraco, formada per Josep Maria Rosell i Miquel Caro, es van adjudicar el triomf del Couple masculí, i Vicky Font i Jordi Cervera el mixt, que porten precisament la denominació Tragamillas Jordi Cervera.

Al final es van produir algunes baixes per la Covid-19, entre els inscrits, i van finalitzar la prova un total de 32 participants, després dels quatre abandonaments que es van registrar durant la prova.

Les condicions del riu Ebre eren bastant propícies, i la meteorologia va acompanyar fins a l’últim tram de la prova, on les contínues ratxes de vent, va dificultar els nedadors i nedadores.

El rècord continua en possessió de David Alcolado (CN Moscardó), 4:21’38”, i la mexicana Bárbara Viazzo, 4:52’44”, aconseguits el 2020, l’edició que es va nedar

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 1 = 10

Últimes notícies