IniciCiclismeBTTJosep Betalú finalitza tercer en el challenge Canal de Panamà

Josep Betalú finalitza tercer en el challenge Canal de Panamà

ESPORTS // Josep Betalú (Sportiv Sotre-NNR), ha afegit un altre podi internacional al seu dilatat palmarès, després de finalitzar en tercera posició de la classificació general del Canal Challenge de Panamà, un exigent repte de dos etapes, ambo la primera denominada reina de la prova, de 52,65 quilòmetres amb pujades desafiants, i un ascens que va arribar als 2456 metres, i una segona de 35,28 quilòmetres amb 7 voltes al circuit de cros country, rapit i que requeria molta destresa, pels terrenys de l’hotel Gamboa Rainforest Resort.

El ciclista ampostí va tindre molts problemes en la primera etapa, ja que va patir dos punxades de roda, que el van endarrerir, encara que va anar remuntant, per finalitzar en tercera posició. En la segona etapa va ser quart, ocupant finalment el tercer lloc del podi, d’una prova dominada pels colombians de l’equip Asfaltos CBZ Economy Wilier, Diyer Rincón, en primer lloc i Luis Mejia en segon.

Josep Betalú va finalitzar satisfet del resultat final i del seu rendiment “feia anys que no corria un XCO i en una pista tan exigent, amb salts, altiplans, i trams durs. Al final vaig poder aconseguir un nou podi internacional en un nou país, però sobretot havent gaudit molt d’un esdeveniment que m’ha deixat al·lucinat en molts d’aspectes”.