IniciMotorPodi per Jordi Antonio i Eduard Betriu en l'inici de la Copa...

Podi per Jordi Antonio i Eduard Betriu en l’inici de la Copa Catalana de Supermotard

ESPORTS // El circuit de Móra d’Ebre va acollir la primera cursa de la temporada dels campionats de Catalunya de Supermotard i Minimotard 2021. Les fortes ratxes de vent van ser un clar factor en contra per als corredors, que malgrat tot van gaudir d’una bona matinal motociclista.

Pel que fa a la Copa Catalana de Supermotard, en el Trofeu SM Road, Marc Cortell (MC Sant Celoni), es va adjudicar una treballada victòria per davant de Jordi Antonio, que també va acabar amb 45 punts. Cortell va dominar la segona mànega per acabar segon en la primera, en la que va imposar-se el pilot del club canareu, que en la primera va ocupar el segon lloc. Alex Manzella i Gerard Mercader del MC Circuit de Móra, van ocupar el tercer i quart lloc amb 32 i 26 punts respectivament.. D’altra banda, el pilot més ràpid de la categoria Trofeu SM Road+35 ha estat Eduard Betrian (MC Circuit de Móra), sumant 50 punts després de guanyar en les dos mànegues. El quart lloc ha estat per al seu company d’equip Javier Garcia, amb 29 punts.

Més enllà de les curses de la Copa Catalana de Supermotard, el circuit de Móra d’Ebre també ha sigut seu de les dues categories que componen el Trofeu Català de Miniresistència. En aquest sentit, Dean Berta (Manfer Castelló), va ser el pilot més destacat de la categoria Protos, amb tercer lloc de Ferran Pare, quart d’Àngel Sánchez i sext d’Adrià Zamarra, els tres del MC Circuit Móra.