IniciMotorRokas Juska puja al podi en la segona prova del Campionat de...

Rokas Juska puja al podi en la segona prova del Campionat de Catalunya de promeses de Motocròs

ESPORTS // El circuit El Terré d’Almenar va ser escenari d’una cursa Internacional de nens puntuable per al Campionat de Catalunya de Motocròs.

Més de 150 corredors van omplir les graelles de totes les categories convocades: MX50, MX65, MX85 Juvenil i MX85 Cadet.

La jornada va començar fresqueta a terres lleidatanes, però a mesura que ha anat avançant el dia el sol s’ha imposat i les mànegues s’han pogut celebrar en unes condicions meteorològiques excel·lents.
Mathys Agulló es va imposar en la categoria dels més petits, MX50. El corredor francès va sumar 45 punts, per davant de Mateo Torres (MC Polea), amb 41. El tercer esglaó del podi va ser per. Rokas Juska (MC Amposta), amb 33. El seu company d’equip Mario Martínez va ser divuitè amb 3 punts.

Disputades dos proves, Juska és també tercer a la classificació general amb 56 punts, per darrere de Mateo Torres amb 79 i Iker Cano amb 76.

Un altre pilot francès, en aquest cas, Sleny Goyer, va ser el més ràpid de la categoria MX65. Aitor Pla (MEC Alcanar), en vint-i-novena posició, Adei Casas (Tot Motor Els Reguers), trenta-unè,i Unai Ortiz (MC Tortosa), en trenta-tresena van sumar dos punts.

Bruno Miró (M.C Salomó) va ser el guanyador de la categoria MX85 Cadet. Amb dos punts Joan Suazo (MC Amposta) i Pol Vidal (Tot Motor Els Reguers), van ocupar la vint-i-tresena i vint-i-cinquena posició.

El Campionat de Catalunya de Motocròs de Nens tornarà el proper mes de juny al circuit de Salomó.