IniciPoliesportiuTennis TaulaJosep Gual i Jaume Querol protagonistes del Campionat de Catalunya de Veterans...

Josep Gual i Jaume Querol protagonistes del Campionat de Catalunya de Veterans de tennis taula

Els representants del Club de Tennis Taula Tortosa, Josep Gual i Jaume Querol, van convertir-se en protagonistes destacats en el Campionat de Catalunya de Veterans de tennis taula, disputat al pavelló municipal de l’Escala. Van competir més de 150 jugadors, algunes encara jugant en màximes categories estatals, demostrant la seua gran qualitat.

En la competició individual de més de 40 anys, Jaume Querol es va penjar la medalla de plata, perdent només la final davant David González (CTT Badalona). Abans havia aconseguit superar en semifinals a Josep Antón (CTT Sant Cugat), en quarts de final a Pau Nolis (CTT Badalona), en octaus a Juan Jose Cortés (CTT Tona), i en setzens a Agustí Martí (CTT Parets).

En el quadre de la primera fase va superar als seus tres rivals, Carlos Fernández (Unió), 3-0, Francesc Castillo (CTT Sant Cugat), 3-0, i a José Antonio Hurtado (CTT Badalona), 3-1, ocupant la primera posició del grup.

En la competició de dobles de més de 65 anys, Josep Gual (CTTT Tortosa) i Orlando Saña (CTT Calella), es van proclamar campions, després de superar en la final als representants del SCR El Ciervo de Sabadell, Rafael Agea i Francesc Castells, amb medalla de bronze per a Javier Lucea i Joaquin Azcón del CTT Cardedeu i Josep Martínez i Antonio Baltanas del CTT Vilafranca.