IniciPoliesportiuRemEric Pastor (CR Tortosa) i Joan Bel (CN Amposta) al campionat d'Europa...

Eric Pastor (CR Tortosa) i Joan Bel (CN Amposta) al campionat d’Europa junior de rem

ESPORTS // Eric Pastor (CR Tortosa) i Joan Bel (CN Amposta), seran els representants ebrencs al Campionat d’Europa juvenil de rem per a esportistes menors de 19 anys, que es disputarà del 26 al 27 de setembre al camp de regates Ada Ciganlija, situat al llac Sava, al cor de Belgrad, a 5 km de centre de l’illa fluvial, convertida artificialment en una península. El llac té 3000 m de llarg i 250 m d’ample situat seu en moltes ocasions de nombroses competicions internacionals.

Prendran part un total de 426 competidores de 27 països en les 14 classes de què consta el campionat, i la selecció espanyola comptarà amb una expedició de 18 remers per competir en sis modalitats, que han preparat.

Eric Pastor forma part del dos sense timoner amb Juan Palomino (Labradores de Sevilla), i disputaran la primera sèrie classificatòria dissabte a les 10:05, en una classe amb participació de 14 embarcacions.

Joan Bel forma part del quatre escull amb Guillermo Tomé (RC Regatas de Alicante); Ander Balda (CE Kirolak) i Diego Veiga (Olimpico do Mondeo). La seua classe és una de les més nombroses de l’Europeu, amb un total de 17 embarcacions, que buscaran la classificació a partir de les 11:30 quan començara la primera de les tres sèries.

El Comité Organitzador de Belgrad ha seguit acuradament les directrius per a esdeveniments i assegurances de l’OMS i la FISA per establir les mesures de prevenció d’infeccions necessàries i apropiades durant l’esdeveniment. S’han implementat plans per garantir que la competició es porte a terme amb el menor risc possible d’infecció.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + 7 =

Últimes notícies