IniciFutbolLa Federació Catalana de Futbol prepara l'inici de la competició oficial els...

La Federació Catalana de Futbol prepara l’inici de la competició oficial els dies 3 i 4 d’octubre

ESPORTS // A poc més d’una setmana per a l’inici de les competicions del futbol i el futbol sala català, la Junta Directiva de la Federació Catalana de Futbol, encapçalada pel president Joan Soteras, ha celebrat la reunió corresponent al mes de setembre, a la seu central de Barcelona.

L’arrencada de la temporada 2020-2021, amb la disputa de la primera jornada del campionat prevista per al cap de setmana del 3 i 4 d’octubre, ha estat a l’ordre del dia, amb la valoració de l’augment de partits de pretemporada, fins a arribar a la xifra dels 3.000 amistosos el darrer cap de setmana, i la imminent arribada de la lliga seguint l’aplicació de les mesures sanitàries adequades. Protocol de la FCF davant la Covid-19.

En aquest sentit, s’ha informat que en els pròxims dies veurà llum el nou protocol de la Federació Catalana de Futbol davant la Covid-19. Un document alineat amb el ‘Pla d’Acció pel Desconfinament Esportiu de Catalunya’, de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física, que respondrà tots els dubtes que genera la pandèmia en la pràctica diària del futbol i futbol sala català, a més de contenir una guia didàctica amb indicacions per a clubs, jugadors i jugadores, àrbitres i aficionats.

Presència de públic als partits
Entre altres aspectes, hi haurà un responsable d’activitat per equip, i des de la FCF es permetrà l’assistència de públic als camps i pavellons de Catalunya, en els partits corresponents a les categories que organitza. En el cas dels espectadors, seran d’obligat compliment la presa de temperatura a l’accés, l’ús de la mascareta en tot moment i la higiene de mans, el registre d’entrada al recinte i el manteniment de la distància de seguretat entre persones.

Alhora, es recomanarà un màxim de dos acompanyants per menor d’edat. Tanmateix, el club local o propietari de la instal·lació tindran la facultat de restringir en un major grau aquestes condicions.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 1 =

Últimes notícies