IniciAtletismeCurses de MuntanyaLa Copa Catalana de Curses de Muntanya es pot fer de forma...

La Copa Catalana de Curses de Muntanya es pot fer de forma autònoma

ESPORTS // La Copa Catalana de Curses per Muntanya es podrà fer de forma autònoma i seguint els recorreguts oficials de les curses. Les diferents entitats organitzadores de les curses per muntanya que formen part de la competició, han posat a disposició dels corredors els tracks de les proves per a poder realitzar el mateix recorregut que s’havia de fer a la Copa. Després de la suspensió de la dinovena edició de la Copa com a conseqüència de la Covid-19 i de les curses que dibuixaven este 2020 la competició, des de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, s’ha decidit oferir esta opció per a aquells que es vulguen testar en uns recorreguts dissenyats especialment per a estes curses.

Dos proves ebrenques

De les cinc proves que constaven  al calendari, se’n podran fer quatre d’esta edició.
Els resultats obtinguts a les proves seran personals i es podrà seguir al ritme que vulga cadascú i amb l’ordre que decidisca el mateix corredor.

Enguany, cinc proves formaven part d’esta Copa, que havia de començar el passat 22 de març amb la 12a Cameta Coixa, organitzada pel CEM La Cameta Coixa de Miravet. Cames de Ferro al Puigsacalm, del GECA. La +Trobada Aristot (UE Urgellenca) i la 21a TAGA2040evo (UE Sant Joan de les Abadesses) eren les següents proves que puntuaven per a esta Copa, que s’hauria tancat el pròxim 27 de setembre amb la Pujada al Montsià ‘Memorial Francesc Bort (Madro)’, de l’AE d’Alcanar.

A excepció de la Cames de Ferro al Puigsacalm, es podran fer les altres quatre, incloses les dos en territori ebrenc, organitzades pel CEM La Cameta Coixa de Miravet, i l’AE d’Alcanar,
La Copa tornava a fer un recorregut per bona part del país i preparava el que havia de ser la vintena edició el pròxim 2021.

Una data assenyalada per a celebrar les dos dècades d’esta competició de curses per muntanya que ha regulat la FEEC els darrers vint anys.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + 7 =

Últimes notícies