IniciAtletismeCurses de MuntanyaLa Cursa de les Roques d'Orta, sèptima prova del Circuit de Curses...

La Cursa de les Roques d’Orta, sèptima prova del Circuit de Curses per Muntanya Terres de l’Ebre

L’Associació Esportiva Cara Nord organitza aquest diumenge la dècima edició de la Cursa de les Roques, puntuable per al Circuit de Curses per Muntanya Terres de l’Ebre, que es desenvolupa a la població d’Orta, Terra Alta. La carrera transcorre pel Parc Natural dels Ports, finalitzant al nucli antic de la població. Aquest any la prova compta amb diferents modalitats, Absoluta, Júnior, Juvenil, Cadet i Infantil.

Any rere any, l’Associació Esportiva Cara Nord treballa conjuntament amb un gran volum de voluntaris per oferir un esdeveniment on els participants poden gaudir d’una gran riquesa paisatgística i cultural, amb un recorregut de 23 quilòmetres i 1.800 metres de desnivell positiu, repetint el de la sexta edició, amb sortida des de l’Àrea Recreativa de la Franqueta, seguint pel barranc del Carrer Ample, cresta de Riu Sec, l’Enrejolada, on hi haurà el primer control de pas i finalitzarà així la cronoescalada, el punt més alt de la cursa, la punta de l’Espina. Paüls, ròssec de les Marrades, pista de les Eres, font de la Canaleta, pujada de la Faixa de Mossèn Pere i on començarà el crono descens, sender del barranc dels Cubars, pas de la Maladona, oques Cambretes i el camí del Ventador, fins a arribar a la pista de la Tàpia on acabarà el crono descens, pista de la Tàpia, serra d’Horta, Capçades, entrada al poble per la bassa del Mur fins a la plaça dels Bars on hi haurà la meta. El recorregut transcorrerà per llocs tan emblemàtics com les Roques de Benet, Mas de la Franqueta, així com el Nucli Antic de la població.

Els participants de la Cursa Absoluta sortiran a les 8:30 hores, a les 10:00 ho faran els juniors des del segon avituallament a la pista de les Eres, i a les 11:30, la juvenil i cadet des de la Font de la Pineda.

De les 13:00 a 15:00 hores tindrà lloc el dinar al Poliesportiu municipal, a les 13:30, el tancament de la cursa i a les 14:00, el lliurament de premis.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + 4 =

Últimes notícies