IniciCiclismeBTTLa Cursa Mascarats Bike Race de la Sénia s'estrena com a invitada...

La Cursa Mascarats Bike Race de la Sénia s’estrena com a invitada de la Xallenger BTT Terres de l’Ebre

Amb el patrocini de l’Ajuntament de la Sénia i la Diputació de Tarragona, organitza la primera edició de la Mascarats Bike Race i el Club Esportiu Montsià, que en la seua estrena forma part com a convitada del calendari, de la Xallenger BTT Terres de l’Ebre.

La cursa es disputarà el diumenge 4 de juny, amb sortida a les 9 hores de la zona entre poliesportius. A les 7:30 està prevista la recollida de dorsals i bossa del corredor. El recorregut transcorrerà pel Molí la vella, Riu Sénia, Pedrola, hipòdrom, els Plans, lligallo del Molí la Roca, Valldebous, Tres Castells, Pallerols. La ruta es pot dividir en quatre parts, la primera pels voltants del poble per allargar el grup i com a llocs destacats tota la vora del Riu Sénia i els seus molins.

De dalt de la Pedrola els participants emprendran el segon tram, la part més rodadora de marxa, passant per l’hipòdrom, els Plans i el lligallo del Molí la Roca, per arribar fins a l’encreuament de la carretera dels Valentins, un antic camí on es poden veure les marques de les rodes dels carros, que van deixar assenyalades en les lloses del camí. Només travessar la carretera de la Sénia a Santa Bàrbara comença la pujada suau pel barranc de Valldebous fins a la carretera del Mas de Barberans, i literalment entre oliveres, continua pujant amb els Tres Castells i la serra de Pallerols al fons.

A partir de l’avituallament/punt mecànic al km 34,5 es trobaran l’entrador del camí dels Bandejats, on comença la part final de la Marxa, coincidint amb el tram Strava de 5,4 km, l’última pujada jornada que en aquestes alçades de la marxa començarà a pesar. En aquest últim tram s’enllaçarà fins a quatre trams de sendera per la falda de la serra de Pallerols. I d’aquí cap a meta, instal·lada al mateix lloc de la sortida.

Amb la inscripció els bikers tindran, servei de vestidors i dutxes, avituallaments sòlids i líquids, dinar, servei de bar i obsequi a l’equip més nombrós. Com a màxim podran hi haure 180 inscrits a la cursa.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 1 =

Últimes notícies