IniciHandbolL'Handbol Ascó perd en la primera jornada de la fase final del...

L’Handbol Ascó perd en la primera jornada de la fase final del Campionat d’Espanya infantil femení d’handbol

Va tenir opcions fins als darrers instants per guanyar el partit, però l’Handbol Ascó va perdre en la primera confrontació de la fase final del Campionat d’Espanya infantil femení, que es disputa al pavelló municipal de Tías del Puerto del Carmen a l’illa de Lanzarote. En la competició dividida en dos grups s’han classificat després de disputades les dos primeres fases, els vuit millors equips de l’estat espanyol de la categoria, amb l’Handbol Ascó com a únic representant català.

En el primer partit davant el Cívitas BM Guadalajara, es va mantenir la igualtat en els primers minuts, produint-ses successius empats, fins que les jugadores riberenques van portar la iniciativa, encara que sempre amb mínims avantatges. Al descans l’Handbol Ascó dominava per un gol de diferència 13-14. Es va mantenir la igualtat al segon període en els primers 10 minuts, però després de l’empat a 17, es va produir un parcial en cinc minuts de 4-0 favorable al conjunt de Guadalajara que va ser determinant, tot i que les jugadores ebrenques no van resignar-se a la derrota, i amb 22-20 no van transformar una pena màxima, i el seu rival va poder mantenir la renda a favor seu.

En l’altre partit del grup II, el conjunt amfitrió del Tiñosa Puerto del Carmen, es va imposar per 30-23 al conjunt andalús de l’Higueron Hotel Colegio San Francisco d’Asis de Mijas. Aquesta tarda es disputarà la segona jornada, a les 16 hores, l’Handbol Ascó es veura les cares amb l’equip de Mijas i a les 19, l’equip canari tindrà com a rival al de Guadalajara.

CÍVITAS BM GUADALAJARA, 23 (13)
HANDBOL ASCÓ, 21 (14)

Civitas BM Guadalajara: Clàudia Sotillo, Júlia Gudiel, Ariadna González, Marina Sánchez, Laura Sebastián, Lucia Sanz (1), Ainara Duque, Carmen Espiga, Tasnim Lebdouni, Tessa Casas (5), Nerea Domínguez (3), Sara Méndez, Ana Guitart (1), Irene Portillo, Aroa Herrera (8), Alexandra Poblete (5).

Handbol Ascó: Silvia Farnos, Marwa Chellay (1), Berta Lomeña, Ariadna Pujol (5), Jana Lomeña (5), Bruna Mirabal (1), Emma Navarro, Blau Jordà (9), Leire Álvarez, Razan Mahdjoub, Ivet Mercadé, Elvira Iurieti.

Àrbitre: Javier Garcia Garcia i Pablo Sebastian Naranjo Pérez, d’Andalusia. Van excloure per part del Cívitas BM Guadalajara a Lucia Sanz i de l’Handbol Ascó a Ivet Mercadé (2).

Parcials: 3-3 (5′); 5-5 (10′); 6-8 (15′); 9-10 (20′); 13-14 (descans); 14-15 (30′); 15-16 (35′); 17-17 (40′); 21-17 (45′); 23-21 (50′).