IniciFutbol3a divisióLa derrota a Figueres deixa a l’Ascó més prop del descens

La derrota a Figueres deixa a l’Ascó més prop del descens

Derrota del FC Ascó a Vilatenim davant el Figueres, un dels seus rivals més directes en la lluita per la permanència, que ara es complica molt més.

El conjunt empordanés va portar la iniciativa durant la primera mitja hora de joc, i es va avançar al marcador molt aviat. German Inglés va introduir algunes variacions tàctiques, que es van traduir amb una major igualtat, i les primeres ocasions de perill dels asconencs, resoltes pel porter Jaime.

A la segona part el FC Ascó va intentar reaccionar, però el Figueres va sortir amb determinació, i l’expulsió d’Aleix Cuenca per una entrada sobre Urri,ha pesat com una llosa per a l’equip riberenc. El partit va quedar pràcticament sentenciat al minut 73′ quan Urri va recuperar una pilota per assistir a Khalid, que va superar a Enric. A més, durant la celebració Miravent va veure la roja directa i l’Ascó es va quedar amb nou i ja sense possibilitats. Els minuts finals van ser un tràmit fins que va arribar el definitiu 3-0 del juvenil Marc Marí culminant un contraatac.

El tècnic del FC Ascó, German Inglés després del partit considerava que la clau havia estat l’expulsió d’Aleix Cuenca “no hem entrat al partit gaire bé, però a partir del minut 25, amb els canvis efectuats de posicions, l’equip ha reaccionat i teníem inclús opcions de guanyar el partit, però amb l’expulsió d’Aleix Cuenca, i després el segon gol encaixat, ens hem quedat ja sense possibilitats, tot i que l’equip ha continuat lluitant”.

UE FIGUERES, 3
FC ASCÓ, 0

UE Figueres: Jaime, Pol Bastidas, Carlos Garcia (Berlanga, 80), Pere Espuña (Ivan Pérez, 71), Arimany (Marc Marí, 71), Maynau, Reñe (Jorge Torres, 61), Urri, José, Khalid (Casabo, 80), Tubert.

FC Ascó: Enric, Xavi Samper, Genis, Nil Coch, Aleix Cuenca, Ferran (Baaqui, 67), Miravent, Sardà (Espinar, 77), Marcel, Gerard Badia (Marc Blanch, 77), Erik Jerez (Alentorn, 82).

Gols: 1-0, Arimany (13’); 2-0, Khalid (73); 3-0, Marí (88’)

Àrbitre: Antonio Ramirez Plaza del Vallès Occidental. Va ensenyar targeta groga als locals, Reñe, Espuña i Khalid i als visitants, Aleix Cuenca (2) (57), Eric Jerez, Baaqui, Marcel i roja directa Miravent (75).

Podeu veure la classificació de la Tercera RFEF després de la vint-i-vuitena jornada de lliga, clicant a la imatge inferior: