IniciHandbolL'Handbol Ampolla continua ferm en la fase d'ascens a Primera Catalana

L’Handbol Ampolla continua ferm en la fase d’ascens a Primera Catalana

Continua la ratxa de victòries de l‘Handbol Club Ampolla, 3 de 3 en la segona fase d’ascens del Segona Catalana, que li permet ocupar el primer lloc de la taula classificatòria, empatat amb Les Franqueses, el pròxim rival al Pavelló Municipal.

Com a la majoria de partits, li va costar a l’equip ebrenc engegar la maquinària, i fins al minut 20 el resultat era molt igualat, i les seues jugadores no es trobaven gaire còmodes dins de la pista, amb moltes imprecisions i indecisions, que donava ales a les de Martorell, que disputaven el seu primer partit d’aquesta segona fase, a causa de les baixes, només disposaven de 8 jugadores, encara que l’Ampolla també va afrontar aquest partit amb moltes baixes importants.

A partir del minut 20, les noies de Javi Garcia, van reaccionar per a començar a fer el seu joc habitual, i amb un parcial de 3 a 10, arribàr al descans amb una avantatja de 7 gols (11 a 18), que ja no baixaria d’aquesta diferència en tot el partit.

La segona part, va ser un tràmit, ja que en cap moment es va rebaixar la diferència dels 8 gols, fent valdre l’experiència de les jugadores ebrenques, el ser fons de banqueta i controlant el partit en tot moment, amb l’aportació de les Fani (1), Sandra i Mar, que cada cop disposen de més minuts, d’una Emma (6) que va fer un partit molt complet, tant en defensa com en atac, més l’experiència de les Yaiza (11), Judit (9), Patri (1) i Aina (2) més la lluita i l’entrega de les pivots Lidia (2) i Olimpia (1), i les intervencions de Lluisa i Paula a la porteria, feien que el partit arribes al final amb el resultat de 24 a 33.

CH MARTORELL ‘B’, 24
HC AMPOLLA, 33

HC Ampolla: Lluisa Hierro (11 aturades), Paula Mendoza (1 aturada), Lidia Zaragoza (2), Yaiza Ferré (11), Fani Caballé (1), Sandra Pallarés, Cristina Tortajada, Olimpia Colomines (1), Aina Zaragoza (2), Mar Mauri, Judit Tortajada (9), Emma Vicente (6) i Patricia Cao (1)

Podeu veure clicant la imatge la classificació de la fase d’ascens a 1a catalana femenina, clicant sobre la imatge inferior: