IniciFutbol1ª CatalanaLa falta de punteria torna a condemnar a l'Ascó

La falta de punteria torna a condemnar a l’Ascó

Era una nova final, per a mirar de revertir la situació que els té situats des de l’inici de lliga al fons de la classificació i més davant un rival directíssim a la classificació com el Cambrils Unió, del qual el separen tan sols dos punts, i que en el partit inaugural al municipal d’Ascó es va imposar per un mínim 0 a 1. I van tornar a fallar, com la setmana anterior davant el Vilanova, els riberencs no van tenir la suficient capacitat per a traduir en gols les ocasions manifestes per a perforar la renda que Sidi els donava als primers compassos de la confrontació. Li van donar vida als cambrilencs, i ho van aprofitar per salvar un empat, que no és bo per a cap dels dos conjunts, però menys per als de Jordi López que a més veuen com la primera victòria del Molins de Rei ajusta les diferències a la taula i els separen tan sols dos punts respecte al fanalet vermell de la taula.

Els de López eren sabedors de la importància del partit i sortien des del primer minut a posar setge sobre els dominis cambrilencs, exercint una gran pressió sobre la sortida de pilota dels locals. Hamza robava en banda dreta i posava una gran pilota a l’interior de l’àrea, que Sidi empalava al segon pal i perforava la xarxa de la porteria local lluny de l’abast d’Alejandro Ruiz. Només portaven quatre minuts de joc, i les coses no es podien posar més favorables per als asconencs. Amb el 0 a 1, els visitants seguien amb les idees clares i buscaven la porta rival amb insistència per mirar d’ampliar el bagatge ofensiu, que a més els donés el coeficient particular favorable. Ferran Meseguer amb una rematada que es perdia per sobre del travesser i un cop de cap de Roda al primer pal a la sortida d’un córner que també es perdia per centímetres per dalt el travesser, van ser les més clares per a l’Ascó. Per la seua banda, una arribada per l’esquerra d’Aniceto, la va poder resoldre bé el porter Lluc, en l’única arribada local en tots els quaranta-cinc primers minuts.

Només arrencar la represa, Konu va perdonar quan es presentava sol davant el porter qui li endevinava la rematada i abortava l’opció visitant d’ampliar l’avantatge en una gran aturada a boca de canó. Del 0 a 2 es va passar a l’1 a 1. Pilota filtrada per l’esquerra que posaven al segon pal, on l’exjugador del Tortosa Joel Marigot guanyava la partida als defensors i restablia l’equilibri. Cop dur per a l’Ascó que veia com se li tornava a escapar un partit quan millor ho tenia per aconseguir la segona victòria de la temporada. Tot i això, van seguir intentant-ho els de la Ribera d’Ebre que malgrat tot no defallien i tornaven a disposar d’ocasions per a finiquitar el partit. Enric Cubells arribava sol a la frontal de l’àrea i buscava la vaselina sense trobar porteria. Després seria Konu que en dues ocasions podia posar per davant el marcador els asconencs. Al final del partit el Cambrils es quedava amb un home menys i l’Ascó, a la desesperada ho intentava fins a l’últim moment, però sense la sort necessària per a trobar l’opció d’anotar el segon gol que hagués fet que els tres punts marxessin cap a la Ribera d’Ebre.

Davant el Catllar, tercera prova de foc per a intentar sumar la segona victòria de l’any, en un partit a vida o mort dissabte a partir de les 17 hores de la tarde.

Podeu veure el resum del partit a partir del minut 24:34 del programa de Minut 91 del portal web Esports TE:

CE CAMBRILS UNIÓ, 1
FC ASCÓ, 1

CE Cambrils Unió: Alejandro Ruiz, Aniceto, Pol, Roger Cunyat, Llobet (Ikaro, 45′), Àngel Menacho, Alexis, Sergi, Gerard (Joel Marigot, 56′), Marc Benito (Pau Prados, 89′), Lladó (Marcelo, 56′).

FC Ascó: Lluc Gibert, Roda, Sergio Cáliz (Arkoh, 29′), Ferran Meseguer, Marc Blanch (Jani Roca, 80’), Konu, Boateng (Enric Cubells, 56′), Facu, Sidahmed (Albert Roca, 89′), Hamza (Nacho, 56′), Eric Jerez.

Àrbitre: Sergio Sánchez Pin, assistit a les bandes per Carlos Rodríguez López i per Mario Alejandro Pérez Sena del comitè tècnic arbitral de Barcelona. Targetes per a Àngel (58’), Alexis (2) (82′), Ikaro (74′) i Sergi (87′) del CE Cambrils Unió i per a Boateng (16’), Sidhamed (39’), Hamza (44′), Eric Jerez (67′) i per al tècnic Jordi López (65′) del FC Ascó. Roja directa al local Andrés (89′) (a la banqueta).

Gols: 0-1, Sidahmed (4’); 1-1, Joel Marigot (63’).

Podeu veure la classificació després de disputar-se la setzena jornada al grup tercer de la primera catalana, clicant la imatge inferior: