IniciBàsquetLes baixes determinants en la derrota del sènior masculí del Bàsquet Amposta...

Les baixes determinants en la derrota del sènior masculí del Bàsquet Amposta sènior masculí

L’equip ampostí es va desplaçar a Torredembarra, amb baixes importants, que van afectar sobretot en la seua capacitat ofensiva.

En els tres primers quarts van tenir molts problemes per superar la defensa rival, i l’equip local des de l’inici del partit va portar la iniciativa, i va anar per davant al marcador, arribant al descans amb una renda de 10 punts (30-20). En el tercer quart els ampostins només van anotar set punts, arribant el seu rival a comptar amb una clara renda de 23 punts. En l’últim quart va millorar el Bàsquet Amposta, superant al seu rival, però ja sense opció de poder remuntar.

La pròxima jornada rebran el dissabte a les 19:30 hores, a l’ASISA Sant Pere i Sant Pau, equip situat a la part baixa de la classificació.

LA BARATA DE LA FONT TBC, 67 (30)
CB AMPOSTA, 45 (20)

La Barata de la Font TBC: Ignasi Fernández (3), Fernando Martín (13), Montané (2), Torres (17), Solé (4), cinc inicial, El Miri (3), Iker MartIn (2), Trepat (13), Sergi Garcia (5), Pere Solé. 17 faltes personals. Sis triples. 6/10 tirs lliures.

CB Amposta: Ruiz (12), Hamza (5), Gisbert (3), Fortuño (13), Leyenda (4), cinc inicial, Dasi (3), Castan, Abella (3), Pech (2). 11 faltes personals. Cinc triples. 6/8 tirs lliures.

Àrbitres: Ruben Ezequiel Bascetta i Antón Fornies Mariné.

Parcials: 14-10; 16-10; 20-7; 17-18.

Podeu veure la classificació de 3a catalana (g.7), després de la quinzena jornada del campionat de lliga, clicant la imatge adjunta:

L’Amposta acusa un darrer quart fatídic

El col·lapse en atac de l’equip ampostí, li va impedir aconseguir la victòria, en un partit on havia reaccionat, després de l’encert en el llançament del seu rival. Al segon quart l’equip ampostí va ser superior, remuntant els tres punts que portava de desavantatge, arribant al descans per davant al marcador (36-31).

En el tercer quart va predominar la igualtat però mantenint-se les jugadores dirigides per Xose Leyenda per davant (47-46). En l’últim quart el Bàsquet Amposta només va anotar una cistella de Marsaudon, i les visitants van aprofitar per sentenciar i acabar guanyant amb solvència.