IniciFutbolLa Federació Catalana de Futbol confirma que amplia el termini d'aturada de...

La Federació Catalana de Futbol confirma que amplia el termini d’aturada de totes les competicions i activitats organitzades per la Federació.

La Federació Catalana de Futbol ha confirmat aquest matí que segueix les directrius de la RFEF i allargarà la suspensió de tota l’activitat esportiva fins que les autoritats sanitàries recomanen que l’activitat pot tornar a la normalitat sense que això supose un risc per a la salut dels esportistes i aficionats. La FCF ha emès aquest dilluns el següent comunicat, on es confirma que s’allarga la suspensió sense data prevista per reprendre l’activitat.

La Federació Catalana de Futbol ha aprovat aquest dilluns la mesura de mantenir la suspensió dels partits de totes les competicions de les modalitats de futbol, futbol sala i futbol platja organitzades per l’FCF, fins que les autoritats competents considerin que es poden reprendre amb seguretat per a tots els participants. De la mateixa manera, també continua la suspensió de totes les activitats esportives i formatives presencials organitzades per l’FCF.

Aquests acords, amb incidència en les categories amateurs i de base, esdevenen la continuació de les mesures extraordinàries de prevenció per la COVID-19 establertes amb anterioritat, i han estat adoptats per la Comissió Executiva de l’FCF, reunida de forma telemàtica en el dia d’ahir.

Alhora, s’afegeixen a la comunicació rebuda per part de la RFEF de suspensió de totes les competicions de futbol no professional i d’àmbit estatal, fins que les autoritats competents considerin que es poden reprendre quan no suposi cap risc per a la salut dels futbolistes, membres de cossos tècnics, integrants dels clubs i públic assistent, i on s’insta a les federacions territorials a prendre la mateixa mesura per a les competicions d’àmbit autonòmic.

A més, l’FCF recorda entre tots els clubs i federats la prohibició de realitzar qualsevol activitat esportiva a l’aire lliure durant el període d’estat d’alarma, inclosos els entrenaments tant d’equip com a nivell individual.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

62 + = 69

Últimes notícies