IniciFutbolLa Federació Catalana de Futbol pateix un robatori

La Federació Catalana de Futbol pateix un robatori

La Federació Catalana de Futbol, un cop finalitzades les investigacions dels Mossos d’Esquadra i la Policia Científica, vol fer públic que la passada nit del 31 de desembre va patir un robatori.

Mitjançant un butró, un grup de delinqüents, que coneixien perfectament les instal·lacions, van accedir a la Seu Central de l’FCF al Carrer Sicília. Aquesta destrossa ha impedit que els dies 2 i 3 de gener es pugui donar servei presencial. Aquest dijous ja s’ha recuperat la normalitat.

Els lladres van enregistrar a fons calaixos i armaris de l’Àrea de Presidència, Direcció General i el Departament de Comptabilitat, que referma el fet que coneixien les disposicions dels despatxos i qui treballa en ells. També van remoure l’actual despatx de Competició, antic despatx de l’ex cap d’Administració que es va jubilar fa uns pocs mesos.

L’FCF destaca que els lladres no es van emportar cap element de valor com televisions, ordinadors, trofeus, etc. Els delinqüents es van endur una caixa forta i documentació relativa al Cas Soule, que estava recopilant el Director General després que l’Audiència Nacional demanés informació complementària durant el mes de desembre sobre alguna de les antigues obres.

Una informació complementària, però, que es podrà entregar al Jutge Instructor dins el termini i en la forma escaient, ja que es disposa de còpia de tots els documents.

La Federació Catalana de Futbol ha posat el cas en mans dels Mossos d’Esquadra i espera poder esclarir aquest robatori com més aviat millor.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 81 = 86

Últimes notícies