IniciFutbol salaMiquel Àngel Esquerré dixa el càrrec de delegat federatiu de futbol sala...

Miquel Àngel Esquerré dixa el càrrec de delegat federatiu de futbol sala de la FCF

Dani López és el nou delegat de la Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol a Tarragona i Terres de l’Ebre. Amb el seu nomenament, aprovat per acord amb la Lliga Catalana de Futbol Sala, Dani López assumeix el nou càrrec després de dedicar tota la vida al futbol sala: ja sigui com a jugador, com a entrenador i com a coordinador. López ha jugat tota la seva etapa de sènior al FS Salou, ha estat coordinador del mateix club i ha estat durant 15 anys entrenador de futbol sala, on també ha participat en els Campionats Comarcals. En l’àmbit privat, Dani López ha estat regidor d’esports de l’Ajuntament de Salou entre el 2007 i el 2009 i també entre el 2015 i el 2023.

‘’Amb il·lusió i amb l’objectiu que els més petits treballin amb valors’’

Dani López detalla que agafa el repte “amb il·lusió“, ja que hi ha “un bon equip“. A més, afegeix que la delegació de Tarragona i Terres de l’Ebre ha crescut en els últims anys i, que per això, “treballarem amb la línia que ho ha fet el Miquel i el seu equip. Hem de continuar amb la feina feta. Hem de treballar plegats i sempre en conjunt“. El nou delegat conclou que l’objectiu és que “de ben petits treballin sempre amb valors ètics“.

Agraïment a Miquel Àngel Esquerré

Dani López, que es posa al capdavant de la delegació, agafa el relleu del fins ara delegat de la Lliga Catalana de Futbol Sala, Miquel Àngel Esquerré, que deixa les seves funcions com a delegat després de gairebé 17 anys al càrrec. I és que Miquel Àngel Esquerré va començar com a delegat de futbol sala de Terres de l’Ebre l’any 2006 i, dos anys més tard, també ho va ser de Tarragona. En aquest sentit, l’LCFS de l’FCF expressa el seu agraïment a Miquel Àngel Esquerré per la tasca realitzada com a responsable del futbol sala a la delegació al llarg de gairebé dues dècades.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

7 + = 13

Últimes notícies