IniciFutbol2ª CatalanaLa junta directiva del Centre Esports Perelló dona la seua versió sobre...

La junta directiva del Centre Esports Perelló dona la seua versió sobre la crisi de l’entitat

La junta directiva sortint del Centre d’Esports Perelló ha emés, conjuntament amb els jugadors locals de la plantilla de l’equip de futbol de segona catalana, un comunicat oficial per donar la versió dels fets ocorreguts les darreres setmanes, i que ha obligat a l’entitat a obrir un procés electoral davant de la dimissió dels actuals directius. Encara que el comunicat està fet estrictament en termes esportius a ningú se li escapa que la crisi perellonenca va més enllà, i està també directament relacionada a les especials característiques d’un club que gestiona altres activitats del Perelló i que han entrat en una crisi que els mateixos socis hauran de resoldre.

El que també han comunicat és que al partit d’aquesta setmana sí que es presentaran i intentaran salvar a l’equip afrontant el segon partit del grup 8.1 de permanència a la segona catalana, davant la Pobla de Mafumet B que a la primera jornada d’aquesta fase va imposar-se per un solitari gol davant l’altre representant ebrenc al grup, l’Ebre Escola Esportiva. Ho faran amb un combinat entre els jugadors locals que queden del primer equip i jugadors del 4a catalana que completaran la convocatòria, a partir de les 17 hores del diumenge. Salva Bes, que va arribar procedent de la Rapitenca avançada la temporada, ha decidit marxar al Jesús i Maria a la tercera catalana, mentre el porter Nogales ha acceptat l’oferta de la Rapitenca de 1a catalana per incorporar-se a la disciplina rapitenca. De la primera plantilla s’han quedat a l’equip vuit elements: Eric Brull, David Flox, Didac, Arnau Pallarés, Néstor, Andreu Mauri, Albert Mauri i Tomàs Franch.

A continuació podeu veure el comunicat oficial que han comunicat als mitjans des de la directiva sortint del club:

Per part del Centre d’Esports Perelló es vol emetre aquest comunicat de la Junta Directiva, actualment en funcions a l’espera de fer oficial la renuncia dels càrrecs el proper dia 6 d’abril de 2022, i els jugadors locals de l’equip de 2ª CATALANA.

El passat 21 de novembre de 2021, la Junta Directiva va condemnar un fet ocorregut en el que un jugador del nostre equip de 2ª CATALANA, va ser protagonista de dues agressions físiques a jugadors rivals. Aquest fet no es va tolerar per part de la Junta Directiva, destituint de manera immediata al jugador i condemnant els fets amb el suport de la resta de plantilla de l’equip, atès que afectava la imatge del nostre Club i no representava en absolut els valors que una entitat esportiva ha de donar.

Esmentada decisió es va tenir que ratificar per part de la Junta Directiva fins a tres cops, atès que per part del cos tècnic es va demanar la reincorporació del jugador.

El passat dijous dia 24 de març de 2022, el cos tècnic va comunicar als jugadors de la plantilla que el jugador, anteriorment esmentat, seria readmès atenent a la voluntat del cos tècnic, les condicions que es van donar per finalitzar la lliga i alhora pel fet que no hi havia Junta Directiva (segons paraules del cos tècnic). Per tant, de manera unilateral, es decidia incorporar novament al jugador que en el seu moment ja havia estat destituït.

Sens dubte aquesta decisió presa de manera unilateral per part del cos tècnic i totalment oposada a la línia marcada per la Junta Directiva i per part de la plantilla dels jugadors locals, dona lloc a que part de la resta de jugadors demani una reunió urgent per tal d’exposar la situació viscuda per aquest fet i altres que afecten greument al futur de l’equip.

Aquesta reunió, encapçalada pel capità de l’equip Eric Brull Múria, es va celebrar el passat dia 25 de març de 2022. En la mateixa, el capità va exposar la situació que estava vivint l’equip, una situació de desavinença amb el cos tècnic per part dels jugadors locals, atenent a diferents situacions i decisions que s’havien pres durant la temporada, essent aquesta última, la voluntat de voler readmetre a la plantilla al jugador que en el seu dia havia estat destituït, convertint el fet amb la “la gota que ha fet vessar el vas” i el motiu principal de fer un pas al costat com a jugadors de l’equip de 2ª CATALANA

Davant de tot l’exposat pels capitans i la resta de jugadors locals, aquesta Junta Directiva els dona ple suport i decideix prescindir de l’entrenador i alhora del cos tècnic. Quant a la resta de plantilla, se’ls comunica la decisió i alhora la voluntat de continuar a les files del Centre d’Esports Perelló, essent la resposta de tots de no continuar prestant els seus serveis a l’Entitat.

Destacar en aquest punt que la decisió ha estat presa per part de la Junta Directiva de manera unitària i lamentem algun possible malentès originat en el programa Minut 91 de dilluns passat.

Davant la immediatesa de l’ocorregut i dubtes que es generen quant a la normativa de moviment de jugadors entre categories, es decideix no jugar el partit del passat diumenge dia 27 de març de 2022 a la Floresta, per una impossibilitat evident.

Actualment, davant d’aquest nou escenari, l’Equip de 2a CATALANA del Centre d’Esports Perelló finalitzarà els partits restants amb els jugadors locals de la plantilla, reforçats pels jugadors de l’equip de 4a CATALANA.

Amb aquestes línies es vol demanar disculpes, en primer lloc a l’equip de la Floresta per la impossibilitat de complir amb el compromís esportiu, i a tots els aficionats/des al futbol de les nostres terres, a part de tots/es els perellonencs/es que s’hagin pogut sentir ofesos/es per la decisió, però en moments complicats s’han de prendre decisions compromeses. Novament disculpes.

D’altra banda, agrair a tots els membres de la plantilla de 2ª CATALANA que han defensat els colors del Perelló aquesta temporada i alhora a tots els jugadors de l’equip de 4ª CATALANA que faran un gran esforç per tal de finalitzar els partits que resten de competició.

Gràcies i visca lo Perelló!

La Junta Directiva del Centre d’Esports Perelló i jugadors locals de la plantilla de 2ª CATALANA

 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 17 = 22

Últimes notícies