IniciFutbol3a divisióLa junta directiva del FC Ascó no es presentarà a la reelecció

La junta directiva del FC Ascó no es presentarà a la reelecció

El passat dia 17 de setembre de 2021, en Assemblea General, els socis del Futbol Club Ascó, van aprovar la convocatòria d’Eleccions a la Presidència i Junta Directiva de l’Entitat.

Els Estatuts del club indiquen que la durada màxima del mandat d’una Junta Directiva, són 6 anys, i l’actual Junta Directiva va accedir al club de forma oficial l’abril de 2016 encapçalada per. Miquel Pérez i a partir del 2017 ha continuat amb Andreu Muñoz a la presidència. Per tant, enguany es celebraran eleccions tal com indica la reglamentació vigent. La Secretaria General de l’Esport ha indicat que a partir del dia 11 d’abril de 2022, aquesta Junta Directiva deixa d’estar en vigor, amb el que tot això comporta. La mateixa Assemblea del passat 17 de setembre de 2021 va aprovar que el dia de la realització de les votacions serà el 2 d’abril de 2022, el dia on es decidirà el futur del club,

La junta directiva presidida per Andreu Muñoz ha confirmat en un comunicat emès per les xarxes socials del club, que no es presentaran a la reelecció, “creiem que per salut democràtica és hora de deixar pas a noves formes de treballar i que el futbol local no sempre estigui lligat a les mateixes persones. Anunciem que no ens presentarem a la reelecció i per tant deixarem pas a gent nova”.

Reconeixen que ha estat una etapa de molt desgast, “han estat molts anys, alguns quasi tota una vida dedicada al futbol local, per això que ja és hora de dedicar-li el temps a la família i continuar gaudint del futbol des de fora. Les hem viscut de tots els colors i ens han pegat per tot arreu, però cap d’aquestes raons ens ha fet deixar de fer feina i dedicar-li els millors anys de les nostres vides en favor del futbol local. Ens hem equivocat molt i per això aprofitem per a demanar-vos disculpes per totes aquestes vegades que us hem fallat. Però una cosa tenim clara, que sol s’equivoca aquell que pren decisions. Aquells que dirigeixen les entitats sense res a canvi són els responsables d’aquestes decisions, però a aquesta gent, se’ls distingeix per tenir un nivell de responsabilitat, de companyonia, d’humanitat i de sentit democràtic molt per sobre d’aquells que sol esperen asseguts per aixecar la veu tan bon punt les coses no funcionen com ells voldrien”. 

Inici del procés electoral

El pròxim dia 4 de febrer s’iniciarà el procés electoral que finalitzarà el dia 2 d’abril amb la jornada electoral, i demanen la implicació i col·laboració de tots els aficionats. “És important, importantíssim per al futbol local, per al nostre poble i per al territori, que aquest club tinga llarga vida. Si per algunes raons és conegut el nostre poble, és per la seua indústria nuclear, pel riu, per la seua història, per la seua cultura i en una part molt considerable pel seu teixit esportiu. Són innumerables els èxits que esportistes abanderats amb el nom d’Ascó han aconseguit. Aquestes fites, sense dubte han col·laborat a alçar el nom del nostre poble arreu del territori. Seria un gran error que els nostres fills no continuen gaudint del futbol a les nostres instal·lacions, amb els avantatges que els suposa fer-ho al nostre club”, i confirmen que seguiran treballant fins a l’últim moment.”La nostra responsabilitat no s’acaba fins a l’últim dia de mandat i per tant continuarem treballant pel bé del nostre club i totes les seues seccions (Futbol Base, Futbol Amateur, Futbol Sala Femení i Masculí, Veterans i Extraescolar Futbol Sala Escola Sant Miquel). Tenim clar que volem que el club seguesca viu quan nosaltres marxem, per això ens estem esforçant a buscar gent que així ho vulga. Creiem que és un assumpte de tots, pares, mares, socis i institucions locals, perquè això siga un punt i seguit. Un punt final seria una dura derrota i un senyal que hem fallat com a poble”. I convoquen als socis per informar-los del funcionament del club. “Volem reunir-nos amb vosaltres, amb les parts més importants, per explicar-vos com funcionarà el procés electoral i per a donar-vos tota la informació sobre el funcionament del club i ajudar-vos en tot per tal que això continue. Creiem que és moment que vosaltres, que hi teniu interessos directes, agafeu les regnes de l’entitat. Volem que tots tingueu l’oportunitat d’escoltar-nos i que us contestem als vostres dubtes, per això us esperem el dia 26 o el día 27 de gener de 2022 a partir de les 18 hores de la tarda al Centre de Formació Josep Mur d’Ascó.”

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 2 =

Últimes notícies