IniciHandbolEl HC l'Ampolla torna a l'activitat amb una convincent victòria davant l'Esplugues

El HC l’Ampolla torna a l’activitat amb una convincent victòria davant l’Esplugues

El HC Ampolla va tornar a l’activitat després de l’aturada de les festes nadalenques, amb la mateixa efectivitat que al 2021. En el partit corresponent a la jornada 11 del grup C, de Segona Catalana, contra el Finestrelles SCH Esplugues, que s’havia suspés en dos ocasions a causa de la Covid-19, les jugadores de l’Ampolla es van imposar per un contundent 31 22, sense donar opcions en cap moment al seu rival, tot i les moltes baixes que presentava l’equip de Javier Garcia, on només tenia 10 jugadores disponibles per aquest duel.

Partit controlat en tot moment on la diferència va anar augmentant a mesura que passaven els minuts, amb una primera part quasi perfecta, amb una defensa intensa, poques pilotes perdudes, i una gran efectivitat de cara a porteria, arribant al descans amb el resultat de 14-8.

A la segona part, potser degut al cansament va baixar la intensitat defensiva, però mantenint l’encert ofensiu amb una gran Cristina Tortajada amb 11 gols, Andrea Garcia amb 7 gols i la direcció en el joc de Yaiza Ferre amb 5 gols, que feien que les defensores de l’Esplugues no trobassen la forma de parar-les en cap moment.

Cal destacar també el debut de Paula Mendoza a la porteria, així com a la resta de jugadores per la seua entrega i compromís.

HC AMPOLLA, 31

FINESTRELLES SC HANDBOL ESPLUGUES ‘B’, 22

HC Ampolla: Lluisa Hierro (12 gols/8 parades) i Paula Mendoza (10 gols/4 parades), porteres, i com a jugadores Andrea Haro (4), Yaiza Ferré (5), Fani Caballé, Cristina Tortajada (11), Olimpia Colomines (1), Aina Zaragoza (3), Gemma Polo, Andrea Garcia (7).

Finestrelles SC Handbol Esplugues ‘B’: Anna, Marina, Júlia, Natàlia, Mireia, Neus, Laura, Emma Lerenas, Irina, Emma Álvarez, Laia Roya, Paula, Laia Monserrat.

Àrbitre: Libertad Martínez Schilling. Va amonestar a les locals Yaiza Ferré (33′), Olímpia Colomines (11′) i Aina Zaragoza (29′).

Podeu veure clicant la imatge la classificació de la 2a catalana femenina en la seua primera fase al (grup C), després de l’onzena jornada del campionat de lliga: