IniciPoliesportiuAtletismeAndrea Sabou, quarta en la categoria absoluta del Campionat de Catalunya de...

Andrea Sabou, quarta en la categoria absoluta del Campionat de Catalunya de proves combinades

Andrea Florina Sabou (AA Catalunya), es va classificar en la quinta posició de la prova absoluta i sub-23 de pentatló, al Campionat de Catalunya de proves combinades, disputat a la Pista Coberta de Catalunya a Sabadell.

L’atleta formada a la UA Montsià, va sumar un total de 3098 punts, per sota de la seua millor marca obtinguda la setmana passada al control de Palafrugell amb 3.247 punts.

En aquesta ocasió va sumar un total de 3.098, i les seues millors prestacions es van produir en els 60 metres tanques, 9,26 i el salt de llargada, 5,51, on va aconseguir la segona posició. En salt d’alçada va ser octava, 1,51, i va perdre opcions de pujar més llocs amb l’onzena posició en llançament de pes amb 7,95 i els 800 metres, 2:45’50”, les dos proves en les quals més hi haurà de progressar.