IniciFutbol2ª CatalanaLa major pegada del Camarles li dóna la primera victòria com a...

La major pegada del Camarles li dóna la primera victòria com a locals (3-1)

Primera victòria de la temporada del Camarles davant la seua afició en un partit d’urgències davant un la Sénia que venia de sumar la primera victòria de la temporada davant el Remolins-Bítem. Els dos equips afrontaven la confrontació amb la necessitat de sumar els tres punts, per no quedar despenjats de les quatre primeres places de la lliga i els de Carlos Gilabert aprofitaven un servei de falta de Ferran per a obrir la llauna i a l’inici de la represa, en una contra, Beranuy ampliava les diferències. Els seniencs tot i això, aconseguien enganxar-se al partit en la senyalització d’un penal transformat per Ivan Gasparin al tram final. Al temps de descompte pràcticament arribava el gol de la sentència local quan Pedro, en una acció on reclamaven falta els seniencs (que s’havien quedat en deu per l’expulsió de Saragossa en l’acció immediatament anterior al gol per una suposada agressió al porter Aitor) definia al pal llarg donant-li els tres punts per als del Plà de Barra que s’enganxen a la part capdavatera on només els separen dos punts de les places de promoció, després d’un inici dubitatiu de lliga.

Sala de premsa:

Per a Carlos Gilabert, entrenador del CF Camarles, valorava la importància dels tres punts en joc “per la situació en que ens trobàvem sabíem que teníem que sortir a guanyar el partit per a no despenjar-nos de les posicions capdavanteres i era molt important aconseguir la primera victòria davant l’afició. Tot i que crec que ja ens ho havíem merescut, però no havia pogut ser. Sabíem que teníem que guanyar davant un molt bon rival i es va notar en l’actitud dels meus jugadors que van sortir molt posats al partit i vam sortir bolcats a l’atac gaudint de situacions claríssimes als primers minuts com un ú contra ú de Ferran als quatre minuts amb el porter, fins a que en una falta aconseguim posar-nos per davant culminant una gran primera part de l’equip. Crec que ens haguèssim tingut que anar al descans amb més rèdit al marcador, tot i que és cert que en un contracop protagonitzat per Roberto la rematada els marxava excessivament creuada” ens comentava el tècnic camarlenc del que havia donat de si la primera meitat. “Als dos minuts de la represa ens vam trobar amb el segon gol i això ens va propiciar una relaxació en la pressió alta que estàvem exercint i ells arran d’un joc directe i la incertesa de buscar les nostres esquenes va arribar l’acció del penal que retallava distàncies i ens va tocar patir i estar molt intensos per a no encaixar el segon gol que els hagués donat l’empat. Al temps de descompte va arribar la sentència que ens donen tres punts merescuts pel treball realitzat en el còmput global de l’enfrontament” reblava Gilabert.

Per la seua part el tècnic senienc, David Vilanova, ens reconeixia que “vam entrar malament al partit davant un Camarles amb el duel controlat i generant-nos perill amb assiduïtat. Vam anar a remolc de sensacions i vam permetre que el rival anés creixent i en una falta un xic dubtosa s’avançaven crec que merescudament del que havia estat al partit fins llavors” ens apuntava Vilanova que es lamentava que “tan sols iniciar el segon temps un fallo de marcatge arran de la sortida d’una falta ens suposava el segon gol i ens posava el partit coll amunt. Però com ens ha passat en altres partits, en la diferència gran al marcador, l’equip es creixia i amb els canvis li vam donar un altre aire al partit i vam invertir la tendència del joc. Però la falta de maduresa de l’equip ens va portar a un tram final on entràvem en picabaralles innecessàries a partir del gol de penal, que va acabar amb l’expulsió innecèssaria de Saragossa, que ens va penalitzar en el tram final” sentenciava l’entrenador de la Sénia.

CF CAMARLES, 3
CF LA SÉNIA, 1

CF Camarles: Aitor Arasa, Brian, Rosales (Jordi Aliau, 61’), Eric Brull, Sansaloni, Allan (Roda, 73’), Víctor Pujol, Ferran, Beranuy (Pedro, 81’), Aleix Bertomeu, Comes (Rollan, 81’).

CF la Sénia: Verge, Sergi Cid, David Blanco, Jordi, Roberto (Ivan Capitan, 37’), Ivan Gasparin, Marc Lleixà (Joel, 55’), Kabore (Lluís, 55’), Roger Garcin (Ferran, 69’), Saragossa, Felip (Ayoub, 69’).

Àrbitre: Eduard Paris Encinas, assistit per Mehmed Hyusein Topchu i Lhoussaine Bouyahiaoui, del comitè arbitral de les Terres de l’Ebre. Targetes per a Allan (58’), Sansaloni (79’), Eric Brull (88’), Jordi Aliau (89’) dels camarlencs i per a Ivan Gasparin (34’), Ivan Capitan (49’), David Blanco (80’) i Ayoub (89’) dels seniencs. Roja directa per a Saragossa (90’+6′) del CF la Sénia.

Gols: 1-0, Ferran (27’); 2-0, Beranuy (48’); 2-1, Ivan Gasparin (p) (78’); 3-1, Pedro (90’+7′).

Podeu veure la classificació després de disputar-se la sisena jornada del campionat al subgrup 6B de la segona catalana, clicant la imatge inferior: