IniciBàsquetJaume Sorolla debuta a la lliga ACB amb la primera victòria del...

Jaume Sorolla debuta a la lliga ACB amb la primera victòria del Bàsquet Girona a Sevilla

Jaume Sorolla va disputar el primer partit de la temporada a la Lliga ACB, coincidint a més amb la primera victòria del Bàsquet Girona, que arribava a la quinta jornada, imposant-se al Real Betis Baloncesto, al Palacio de los Deportes San Pablo per 71-77, davant prop de 5000 espectadors.

El pivot tortosí va estar en pista 6 minuts i 28 segons, en dues aparicions, la primera al segon quart i la segona al principi de l’últim, figurant un tap a les seues estadístiques. El màxim anotador del partit va ser el nord-americà del conjunt bètic Shannon Evans amb 31 punts, i per part de l’equip gironí, l’argentí Máximo Fjellerup amb 18.

Jaume Sorolla s’havia lesionat al partit amistós disputat pel Bàsquet Girona al Pavelló Municipal d’Esports d’Olot, davant el Joventut de Badalona, i la fasciïtis plantar que va patir l’ha tingut inactiu des del passat 3 de setembre, sense poder disputar el que restava de pretemporada, al torneig Ciutat de Maó davant el Gran Canària i Hestia Menorca, l’últim amistós a l’Hospitalet davant el Joventut de Badalona, i els quatre primers partits de la Lliga ACB, que van finalitzar en derrota amb el Reial Madrid i Unicaja de Málaga a Fontejau, i a la pista del Lenovo Tenerife i de l’Obradoiro.

Aquest cap de setmana en la sexta jornada el conjunt dirigit per Aito Garcia Reneses, s’enfrontarà a casa al pavelló de Fontajau, a partir d’un quart de vuit de la tarde davant l’UCAM Múrcia per Canal+ Deportes 4, on cercaran encadenar dos triomfs consecutius intentant sumar la primera victòria a la Lliga ACB davant la seua afició.