IniciFutbol2ª CatalanaL'Ulldecona recupera el lideratge i segueix sense perdre en les sis primeres...

L’Ulldecona recupera el lideratge i segueix sense perdre en les sis primeres jornades (1-2)

Cop d’autoritat de l’Ulldecona en el partit de Fires de Móra la Nova, que amb dos gols de Dani Quesada van encaminar la sentència d’un triomf que els permet convertir-se en nous líders de la categoria i recuperar així la primera posició tres jornades després de cedir-li aquest privilegi a l’Ebre Escola Esportiva. Els de Gerard Capera ratifiquen la candidatura a ser un dels màxims aspirants a estar entre els quatre candidats del grup ebrenc a disputar la fase d’ascens, després de ser l’únic equip que no ha encaixat cap derrota en el que es porta de temporada, després de sis jornades disputades.

Sala de premsa:

Ambrós Segura, entrenador moranovenc, es lamentava de que “vam iniciar el partit i quan tot just portàvem quatre minuts rebíem el primer gol en una pilota passada al segon pal i això ens provocava nerviosisme. De mica en mica, ens vam refer i vam intentar portar el pes del partit i vam posar pressió ofensiva disposant de fins a vuit córners durant la primera meitat i que ho intentàvem i arribàvem amb diverses situacions per marcar, la més clara en una rematada al travesser d’Agustí, però és d’aquells dies que la piloteta no ens volia entrar. I ells en la segona arribada clara que ens feien a les acaballes del primer temps, l’efectivitat extrema de la qual van disposar, ens convertien en el segon gol que ens assestava un cop moral molt important” reblava Segura que afegia que “l’equip va voler més i ho va seguir intentant a la represa. Fruit d’aquesta inèrcia vam trepitjar durant tota la segona meitat l’àrea d’ells, generant ocasions i llàstima que l’1-2 va arribar molt tard quan restaven cinc minuts per al final amb una gran rematada de Yassine. Ens vam bolcar a l’atac cercant el 2-2 i en aquesta fase ells van tindre una ocasió per a matar el partit però Sergi Fuertes estava encertat per a evitar el tercer gol. L’equip està en una fase de la temporada que tot costa més però crec que l’equip se’n sortirà perquè dissabte ja es va veure una millor versió que en els dos compromisos anteriors. Hem de recuperar contra més prompte millor la dinàmica positiva de resultats” sentenciava el tècnic riberenc.

Per la seua part el tècnic ulldeconenc, Gerard Capera, ens comentava que “sabíem que el partit seria dur, perquè el rival estava molt necessitat de punts i sabíem que ens apretaria, però hem sortit molt bé, molt concentrats i tot i les absències que teníem en aquest partit hem demostrat que tenim una plantilla molt compensada que pot estar entre els capdavanters de la lliga. Hem intentat controlar el joc interior d’ells, que sabíem que era un dels seus punts forts, i ho hem aconseguit robant moltes pilotes que ens permetien generar contracops i generar bones trancisions que ràpid ens han avançat al marcador. Amb el 0-2, hem perdonat el 0-3 aprofitant cinc minuts de desconcert local i hem marxat al descans amb una renda important però no decisiva” ens apuntava Capera que de la segona part ens deia que “de mica en mica ells es feien dominadors del partit i ens anava arraconant al darrera, però natros aprofitàvem els espais per a intentar decidir el partit a la contra. La sensació que teníem era de que el duel es podia decantar favorablement per a natros si haguèssim encertat alguna de les accions que vam generar per part de Dani Quesada, Guillem o Callarisa o acabar patint, com així va ser. A falta de cinc minuts el gol d’ells donava incertesa al tram final, però al final hem pogut amarrar els tres punts davant un molt bon equip que ara mateix no està atravessant per un bon moment” reblava el tècnic faldut.

AT. MÓRA LA NOVA, 1
CF ULLDECONA, 2

At. Móra la Nova: Sergi Fuertes, Marçal, Nil, Aleix Muñoz, Avante (Edgar, 63’), Frede, Agustí, Guiu, Pau, Barru, Roman (Yassine, 72’), Marcel (Marc Vernet, 63’).

CF Ulldecona: Roc, Marc Fabregat, Escalera, Escala, Callarisa, Eric (Joan Martínez, 58’), Pere Estellé, Guillem, Mark Blasco, Jawad (Forné, 75’), Dani Quesada (Pere Ferré, 87’).

Àrbitre: Ivan Sánchez Recio, amb Marc Vives Pagés i Ivan Martínez Horta, del col·legi de Tarragona. Amonestacions per a Avante (48’), Yassine (83’) i Frede (89’) dels locals i per a Selu (a la banqueta) (69’) i Roc (79’) dels visitants.

Gols: 0-1, Dani Quesada (4’); 0-2, Dani Quesada (38’); 1-2, Yassine (85′).

Podeu veure la classificació després de disputar-se la sisena jornada del campionat al subgrup 6B de la segona catalana, clicant la imatge inferior: