IniciFutbolFutbol femeníL'Oviedo de l'ebrenca Emma Martin supera al Barça B en el retorn...

L’Oviedo de l’ebrenca Emma Martin supera al Barça B en el retorn a la lliga (3-2)

Després de la classificació per a la següent ronda de la Copa de la Reina davant l’Europa (1-3) l’Oviedo femení de l’ebrenca Emma Martín, es va poder refer de l’ensopegada abans de l’aturada de la competició davant el RCD Espanyol (4-0), superant a un altre equip de la ciutat comtal com era el Barça B amb un gol ‘in extremis’ de Font quan s’encarava la recta final del matx, després d’un duel que havien encarat les asturianes que guanyaven per 2 gols a 0 a mitjans del segon període.

No obstant això, el partit va estar marcat pel domini territorial de les blaugrana que es feien amb el control de la possessió de la pilota tot i no poder traduir-ho amb gols davant el bon disposament defensiu de les asturianes, que de mica en mica es podien sobreposar i a la mitja hora de joc aconseguien avançar-se al marcador en una passada a l’espai d’Ortiz cap a Isina que l’habilitava completament sola per encarar la porteria rival i cedir la passada de la mort cap a Yamila que feia el primer gol de la tarde, donant el mínim avantatge al marcador per a les de Alejandro Rodríguez en enfilar camí de vestidors.

A la represa, seguia amb la tònica que havia caracteritzat els primers quaranta-cinc minuts de la confrontació. Però de nou, qui es mostraven més encertades de cara al gol eren les locals en una assistència d’Alejandra cap a Yamila, qui de vaselina des de fora la frontal superava a la portera del Barça i ampliava la renda al marcador per a l’Oviedo. Tot i això, les catalanes no es rendien i després d’un refús defectuós de la defensa asturiana la blaugrana Alba Caño va aconseguir perforar el marc local des del lateral de l’àrea, retornant-li l’emoció al partit. Les locals, que van cedir metres davant l’ímpetu del Barça, van patir davant la pressió blaugrana que va culminar al tram final amb un tret de fora de l’àrea que restablia la igualada al marcador quan restaven tan sols set minuts per a la finalització de l’encontre. Però la rèplica local, era immediata i tres minuts més tard aconseguien tornar-se a posar per davant al marcador en una rematada acròbatica de Yarima Font que de tisora feia esclatar a la parròquia local, que han pogut viure un empat i dos victòries en els tres compromisos que han disputat a les instal·lacions de Tensi fins al moment aquesta temporada, on encara estan invictes.

Real Oviedo: Ezquerro, Ortiz (Rebeca, 74′), Yannel, Lucia, Emma Martin, Isabel (Ana, 89′), Marina (Grace Marie, 61′), Yamila (Kimberlyn, 74′), Sara (Font, 61′), Alejandra, Laura.

FC Barcelona ‘B’: Font, Mingueza, Rodríguez (Fernández, 25′), Caño, Baradad, Bartel (Capdevila, 76′), Pérez, Laborde, Sánchez (Doltra, 45′), Bezis (Arias, 45′), Cámara (Segura, 56′).

Àrbitre: Nieves Herminia Delgado Beltrán. Va expulsar amb vermella directa a l’entrenador local Alejandro Rodríguez (83′) i va amonestar a les visitants Fernández (56′), Caño (amb el partit finalitzat), a l’entrenador Óscar Belis (60′), al segon entrenador Pol Grau (49′) i al delegat Cristóbal Bascón (83′).

Gols: 1-0, Yamila (28′); 2-0, Yamila (53′); 2-1, Caño (68′); 2-2, Pérez (83′); 3-2, Font (86′).

Podeu veure la taula classificatòria del grup de la 1a RFEF Futfem després de la sisena jornada de lliga, clicant sobre la imatge inferior: