IniciPoliesportiuCiclismeLa Penya Ciclista Baix Ebre s'estrena a la Copa d'Espanya femenina

La Penya Ciclista Baix Ebre s’estrena a la Copa d’Espanya femenina

La sèptima edició del Trofeo de Noja, ha donat el tret de sortida a la Copa d’Espanya femenina 2023, que també ha representat l’estrena de l’equip junior de la Penya Ciclista Baix Ebre.

La localitat asturiana de Noja va acollir la celebració de la primera cita de la Copa d’Espanya Féminas Cofidis de la present temporada, en la que Oneka Sánchez, ser la protagonista destacada de la jornada en la categoria júnior, imposant-se amb autoritat.

Després d’un inici de carrera molt aparellat, el primer pas per l’arc de meta va marcar certes desigualtats entre les participants, i la segona pujada a l’Alt de San Mamés va acabar sent clau per a la resolució de la carrera. Després d’aquest ascens, Oneka Sánchez va obrir distància respecte al grup perseguidor i va aconseguir enfilar la línia de meta en solitari, amb un temps d’1:33.15. Arene Pérez, també del Team Zatika, 1:33.55, i Inés Méndez (UC Fuenlabrada), 1:33.59, van acabar la prova en segona i tercera posició respectivament; en un altre apassionant esprint que va decidir les posicions restants del podi.

Pel que fa a les representants de la Penya Ciclista Baix Ebre, Carla Albareda i Ainara Inarejos, van entrar en el segon grup en la trenta-dosena i trenta-vuitena posició, amb un temps de 1:34.06, i Merce Sitjar i Mar Piñol, ho van fer a 1:38.09.

La pròxima cita de la Copa Espanya serà el 19 de març, amb la disputa de la III Igartza Sari Nagusia-GP Igartza a la localitat basca de Beasain.