IniciEsportsLa Ràpita celebrarà el I Windsurfer Festival La Ràpita - Delta de...

La Ràpita celebrarà el I Windsurfer Festival La Ràpita – Delta de l’Ebre

La Ràpita acollirà, els dies 19 i 20 de març, el I Windsurfer Festival La Ràpita – Delta de l’Ebre, organitzat per Windsurfer Class Spain, l’Ajuntament de la Ràpita, l’Estació Nàutica i el Club Nàutic la Ràpita. Es tracta d’un esdeveniment nàutic amb activitats diverses, de navegació a taules a vela Windsurfer, que posiciona la Ràpita dins el calendari de regates estatals en aquesta modalitat, gràcies a la peculiaritat i l’excel·lència de la Badia dels Alfacs.

L’alcalde de la Ràpita exposa que “continuem treballant el posicionament del nostre destí amb el I Winsurfer Festival la Ràpita – Delta de l’Ebre, el qual ens permet situar-nos com un dels espais ideals per a la pràctica d’esports nàutics, ja que la Badia dels Alfacs té les condicions òptimes per a dur a terme un festival d’aquestes característiques”.

Per la seva banda, el president de l’Estació Nàutica, Joan Barberà, apunta que “treballem amb l’estratègia d’atreure persones que posin en valor les grans virtuts del nostre territori i, per això, potenciem, a través d’un festival, la pràctica d’aquest esport nàutic que ens inclou en el circuit de classe Windsurfer amb una travessia excepcional que permetrà als participants donar la volta a tota la Badia dels Alfacs”.

El festival està obert a tots els membres en embarcació de la Classe Windsurfer LT amb: Llicència Federativa 2022 corresponent. Opcionalment, es deixaran participar taules no-Windsurfer LT en categoria Open. Tots els participants s’han d’haver registrat a la web: enlarapita.com abans del 19 de març de 2022.

D’entre la programació destaquen les dues activitats nàutiques: ‘La volta als Alfacs’ i ‘Slalom de l’Ebre’. La primera d’aquestes consisteix en una sortida en flota única al voltant de la badia dels Alfacs, havent de completar diverses etapes marcades per boies. Al final de cada etapa es reagruparà la flota i es donarà una nova eixida a la següent etapa. Així fins a completar “La Volta als Alfacs” (el circuit). A efectes dels records finals, s’adjudicaran punts, per ordre d’arribada, a cada etapa. La puntuació final serà la suma de cadascuna de les etapes. L’altra activitat ‘Slalom de l’Ebre’ comprèn petits recorreguts amb moltes maniobres i pocs participants.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

43 + = 53

Últimes notícies