IniciFutbolFutbol femeníLa Rapitenca cedeix a la represa fruit de l'encert a pilota aturada...

La Rapitenca cedeix a la represa fruit de l’encert a pilota aturada del Subirats

No va ser el debut somniat per a la nova entrenadora de la Rapitenca, Noèlia Ontañon, que ha passat de realitzar les funcions de segon tècnic a agafar l’equip després de la destitució del fins ara entrenador Víctor Borja.

Les dimensions del terreny de joc no afavorien al joc rapitenc que no es va habituar a les reduïdes dimensions del camp, exhibint un joc molt irregular que no obstant durant els primers quaranta-cinc minuts els va permetre avançar-se al marcador dos cops en dues arribades culminades per Escribano que li permetien a les d’Ontañon marxar als vestidors amb un mínim avantatge al resultat amb l’1-2.

Tot i sortir molt millor a la represa, el Subirats empatava als cinc minuts de la represa fruit d’una pilota a l’esquena i nou minuts després feia el tercer que capgirava la situació al marcador. Un gol que li feia molt mal a les rapitenques que no van poder reaccionar veient com les locals sentenciaven el partit amb dos llençaments de falta directes a la recta final del duel quan les marineres buscaven el gol de l’empat a la desesperada.

Sala de premsa:

Per a l’entrenadora rapitenca Noélia Ontañon “va ser un partit que no vam jugar a res des del primer minut. No ens vam saber adaptar al terreny de joc ni al joc destructiu que ens van proposar elles. Vam intentar tenir la pilota des del començament, però era impossible per les reduïdes dimensions del terreny de joc on no es podia jugar al futbol” així de contundent es mostrava la tècnica rapitenca que a més afegia que “elles s’han dedicat a desplaçar directe des del darrera, sent molt destructives i anant als xocs amb molta intensitat, un joc en el que nosaltres no ens sentim còmodes amb tantes pilotes directes a l’esquena, que nosaltres miràvem de baixar la pilota sobretot al primer temps quan teníem la possessió. El tercer gol, que capgirava la situació, ens ha fet molt mal a l’inici de la represa i amb els canvis l’equip ho ha intentat però no ha trobat la fórmula de tornar al partit que ens han sentenciat en dos llençaments de falta al tram final” sentenciava Ontañon.

UE SUBIRATS, 5
UE RAPITENCA, 2

UE Subirats: Helena, Yésica, Maria, Sanda, Garazi, Esther, Ariadana, Aina, Maria Dolors, Albarral, Martina. També van jugar: Victòria, Anna, Melania, Àngels,  Jana, Marta, Laura.

UE Rapitenca: Jenni, Vero, Alba Fischer, Maicas, Escribano, Núria Callarisa, Judit, Sorribes, Paula, Balsebre, Naiara. També van jugar: Gemma, Alba de Mira, Sara, Núria Falcó, Julene, Martina, Ainhoa.

Gols: 0-1, Escribano (9′); 1-1, Esther (16′); 1-2, Escribano (23′); 2-2, Garazi (50′); 3-2, Garazi (59′); 4-2, Maria (86′); 5-2, Maria (90’+2′).

Àrbitre, Sr. Sara Arbib Farratou, de la delegació del Garraf-Penedés. Va amonestar a l’entrenador local Marc Roig (16′) i a la jugadora visitant Jenni (10′).

Podeu veure la classificació actualitzada després de la dissetena jornada de lliga al grup 1 de segona divisió femenina clicant a la imatge immediatament inferior: