IniciFutbol1ª CatalanaLa Rapitenca confirma el seu bon moment superant 3-1 al Gavà per...

La Rapitenca confirma el seu bon moment superant 3-1 al Gavà per afiançar-se al segon lloc de la classificació

LA RÀPITA // La Rapitenca continua en clara línia ascendent, augmentant la seua ratxa positiva, i després de superar per 3-1 al Gavà, es consolida al segon lloc de la taula classificatòria del subgrup A de Primera Catalana, suman 21 punts en els ùltims vuit partits disputats.

El conjunt rapitenc ha sortit molt motivat i endollat al partit, i al minut 10 ja ha inaugurat el marcador, aprofitant Valcàrcel una centrada de Lladó. Els rapitencs no afluixen, superant al seu rival, i al minut 26, Cristian Valcàrcel executa amb molta habilitat una falta directa, per superar al porter Pacheco, aconseguint el setze gol en el seu compte particular en els 13 partits que ha disputat.

Només quatre minuts després Andy ha enviat al fons de la xarxa un remat després de la centrada d’Èric, per arribar al descans amb una bona diferència de tres gols. Per començar el segon temps i en un intent de fer reaccionar al seu equip, Jorge Sánchez ha introduït tres canvis, però la Rapitenca ha sabut gestionar la seua bona renda, i el gol visitant, transformant Dowi una pena màxima en els últims instants, només ha servit per maquillar el marcador, i els rapitencs en l’últim partit oficial d’aquesta temporada ha ofert una bona imatge per acomiadar-se de la seua afició.