IniciFutbolL’FCF Club Premium, el nou club d'avantatges per als federats

L’FCF Club Premium, el nou club d’avantatges per als federats

CATALUNYA // Aquesta nova eina permetrà estalviar una quantitat significativa d’euros cada any en les compres habituals amb descomptes en més de 200 marques de qualsevol categoria.

La Federació Catalana de Futbol treballa contínuament en la millora tecnològica, i una altra de les apostes més destacades que ha realitzat en els últims temps, després de la posada en marxa de L’Avantmatx, és la creació de l’FCF Club Premium. Es tracta d’un nou club destinat a tots els federats i federades des del qual podran estalviar una quantitat significativa d’euros cada any en les seves compres habituals amb descomptes en més de 200 marques* de tot tipus, des de roba, tecnologia, restauració passant per l’oci i viatges.

* Cada marca oferirà el seu descompte segons la oferta que tingui durant la temporada.

Amb el club d’avantatges FCF Club Premium els federats i federades podran compensar el cost que els hi suposa cada any el Portal del Federat a través del ‘Pla Quota Zero’.

L’ús d’aquesta nova eina és exclusiu per a tots els afiliats a la Federació Catalana de Futbol, amb l’accés gratuït a través del Portal del Federat, a l’adreça futbol.cat, i disponible des de tots els dispositius mòbils, tauletes i ordinador.

Comença a pagar menys per tot! #PlaQuotaZero

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

66 + = 75

Últimes notícies