IniciFutbol3a divisióLa Rapitenca imposa la seua major efectivitat per estrenar-se amb victòria a...

La Rapitenca imposa la seua major efectivitat per estrenar-se amb victòria a la Devesa

Positiu debut de la Rapitenca, en el seu retorn a la Tercera Divisió, superant a la primera jornada en partit disputat a la Devesa a la UE Sants, fent valer la seua major efectivitat, sobretot en el primer període.

El conjunt dirigit per Albert Company “Beto”, va sortir motivat a la seva estrena oficial, i va saber aprofitar les seues ocasions. L’equip ben plantat sobre el terreny de joc, va portar el control, i en laprimera aproximació amb perill a l’àrea rival, es va avançar al marcador amb una brillant acció individual de Pachu, el protagonista destacat del partit, superant a Pau Llasera amb un tret ras. Va continuar l’efectivitat local, i després de l’aturada per a la hidratació, Omar va aconseguir el segon gol amb una potent rematada des de la frontal de l’àrea. Només dos minuts després, Guillem Martínez va incrementar la diferència, rematant sense parar a l’interior de l’àrea, un bon servei d’Andy, que s’havia incorporat a l’atac.

Albert Company, al centre de la imatge, va poder celebrar el seu primer triomf de la temporada a la Devesa. Foto: Jesús Ferrando (Ebresports)

No es va rendir el Sants, que va poder escurçar distàncies en dues accions molt clares d’Hicham, on el davanter visitant no va estar gens inspirat. A la primera lliure de marcatge va rematar fora de cap al segon pal, i a la segona, en una internada, iniciada en possible fora de joc, on no va saber resoldre un mà a mà amb Sebas, traient el porter del conjunt rapitenc, una mà de forma providencial. També va poder marcar la Rapitenca en una rematada de cap d’Edgar, que sense marcatge al segon pal, va enviar la pilota per sobre el travesser quan ja es cantava el quart.

Va canviar la decoració després del descans. El tècnic visitant va fer tres canvis, que van representar un autèntic revulsiu per al Sants, sobretot l’entrada de Cristian Ubón, que va donar més criteri al joc del seu equip, i va portar més perill a l’àrea rapitenca. A la segona meitat els locals van anar de més a menys, dedicant-se bàsicament a conservar la seua excel·lent renda.

El Sants va inaugurar el seu compte golejador, amb un remat de cap de Sergio Cadena, però només quatre minuts després, Guillem Martínez va aprofitar un rebuig de la defensa visitant per aconseguir el quart gol, i acabar amb les il·lusions de remuntada del rival. La Rapitenca va baixar la intensitat i ritme del seu joc, tenint el rival més protagonisme després dels canvis introduïts al descans i amb l’entrada d’un Ivan Garcia a la medular que va revolucionar el partit, i després d’una pèrdua de pilota per part d’Àlex Forés, el Sants va obtenir el premi a la insistència amb el segon gol aconseguit per Hicham. Se li va poder complicar el partit al conjunt rapitenc, si hagués entrat la potent volea d’Ivan Garcia que es va estavellar al pal, encara amb 13 minuts més l’afegit, per disputar-se. El marcador no va patir més alteracions, tot i que els locals, van poder augmentar la seua renda amb una potent rematada de Pachu, i els visitants poder reduir distàncies amb una magnífica intervenció de Sebas donant rèplica al tret d’Ivan Garcia.

Els dos capitans Àlex Forés de la UE Rapitenca i David Cura de la UE Sants amb la tripleta arbitral abans del partit. Foto: Jesús Ferrando (Ebresports)

UE RAPITENCA, 4
UE SANTS, 2

UE Rapitenca: Sebas, Eric, Andy, Pachu, Àlex Forés (Sancho, 80′), Edgar (Vadillo, 87′), Omar (Agus, 70′), Àlex Cuenca, Àlex Samper (Yatma, 80′), Guillem Martínez (Oribe, 70′), Panadès.

UE Sants: Pau Llasera, David Cura (Sergio Paz, 71′), Nil Hervias (Dani Lucea, 45′), Pau Caresia (Alex Pauner, 62′), Sergi Cadena, Franco (Cristian Ubón, 45′), Ivan Garcia, Tebar, Alex Ruiz, Iker Hernández (Pol Cuatrecases, 45′), Hicham.

Gols: 1-0, Pachu (22′); 2-0, Omar (32′); 3-0, Guillem Martínez (34′); 3-1, Sergi Cadena (52′); 4-1, Guillem Martínez (56′); 4-2, Hicham (76′).

Àrbitre: Víctor Manuel Sánchez Rico, assistit a les bandes per Florencio Cabezas Romero i Oriol Garcia Muñoz de la delegació del Baix Llobregat. Va mostrar targeta groga per part local a Àlex Cuenca (86′) local i pel visitant Nil Hervias (33′).

Podeu veure la taula classificatòria del grup 5è de tercera RFEF on el conjunt rapitenc s’ha situat com a primer líder de grup després de la seva convincent victòria d’avui, clicant sobre la imatge inferior: