IniciFutbolFutbol femeníEl Juan Grande de l'ampostina Anna Lizarraga s'entrena a la lliga amb...

El Juan Grande de l’ampostina Anna Lizarraga s’entrena a la lliga amb valuós empat

Estrena positiva del Ginelux Juan Grande a la lliga de primera divisió RFEF, la segona divisió del futbol nacional femení, amb un empat sense gols al camp de l’Eibar. L’equip amb el qui juga l’ampostina Anna Lizarraga, que va entrar al minut 67 en substitució de Valeria, afrontava una prova de foc en el debut a la categoria enfront un rival recent descendit de la Primera Iberdrola com l’Eibar, que volia imposar el ritme des del primer minut.

No obstant això, després del domini territorial local durant els primers compassos van ser les Canàries qui van gaudir de les ocasions més clares protagonitzades totes elles per la davantera Mar Rubio. Valeria li filtrava una passada a l’espai per deixar a la davantera visitant sola davant la portera local no encertant en la seva rematada. El partit entrava en una dinàmica de restar obert, en un anar i venir a les dues àrees, arribant al descans amb el resultat inicial inamobible.

A la represa, tornaven a sortir més fortes les de Yerai Martín que buscaven el gol amb un assetjament constant a l’àrea canària. Dues ocasions consecutives resoltes per la portera Recalde evitaven el gol de les guipuscoanes. El partit encarava la recta final amb tot per resoldre i la visitant Moran va tenir a l’abast el 0-1, però la seva rematada en el servei d’un lliure directe des de la frontal, topava amb el travesser en una de les accions més clares del partit per a marcar.

Diumenge vinent a partir de les 11 del matí, s’estrenaran a casa rebent a l’AEM de Lleida que en el primer partit de lliga va imposar-se per 3-0 davant l’Oviedo de l’altra ebrenca del grup, Emma Martín.

Podeu veure la taula classificatòria del grup de la 1a RFEF Futfem en la seua primera jornada, clicant sobre la imatge inferior: