IniciFutbolFutbol femeníMala estrena a la lliga per a l'Oviedo d'Emma Martin que es...

Mala estrena a la lliga per a l’Oviedo d’Emma Martin que es veu superat per l’AEM

No va poder debutar amb bon peu a la segona divisió del futbol femení en la primera jornada de lliga l’Oviedo de la roquetera Emma Martin, que va caure derrotat al camp d’un dels candidats a l’ascens com l’AEM de Lleida per 3 gols a 1, en una confrontació que va quedar vista per a sentència al temps de descans després que les catalanes es situessin en un 3-0 insalvable per a les ovetenses durant la represa.

La roquetera que va entrar en l’onze inicial i va completar els noranta minuts del partit, va veure com en dotze minuts les lleidatanes els desarbolaven i encaixaven un 3-0, després dels gols marcats per Yiyi (5′), Laura (9′) i novament Yiyi (13′). Després d’aquest inici nefast per a les jugadores d’Álex Rodríguez, es sobreposaven i aconseguien igualar el partit que arribava al temps de descans sense més moviments al marcador.

A l’inici de la represa i després dels canvis introduïts pel tècnic visitant al descans per mirar de corregir els errors que els van condemnar durant la primera meitat, i quan tot just no s’havia disputat ni un minut de temps de la segona part, el gol d’Isina semblava que podia canviar el rumb de la confrontació. No obstant això, el marcador ja no es va moure més i les catalanes confirmaven les seves aspiracions, davant un Oviedo que tindrà que fer un reset i mentalitzar-se de cara al debut a la Copa de la Reina del proper dijous a partir de les 20 hores del vespre amb el desplaçament al camp de la Moheda davant el conjunt castellano-manxec de la Solana. Això abans de rebre a casa en el debut d’aquesta temporada davant el primer líder del grup, el Deportivo de la Corunya després de golejar al Rayo Vallecano per 4 gols a 0, diumenge a partir de les 12 del migdia.

Podeu veure la taula classificatòria del grup de la 1a RFEF Futfem en la seua primera jornada, clicant sobre la imatge inferior: