IniciFutbol3a divisióLa Rapitenca s'enfonsa a la represa i encaixa una nova golejada a...

La Rapitenca s’enfonsa a la represa i encaixa una nova golejada a domicili

El Peralada va confirmar els pronòstics i es va imposar a la Rapitenca, sense donar-li gaires opcions. El conjunt local va ser superior durant tot el partit, a un rival que va donar moltes facilitats en defensa, i a més va continuar mostrant una alarmant manca de capacitat ofensiva.

L’equip rapitenc va sortir amb algunes novetats amb Guillermo Camarero, fins ara segon entrenador, que va introduir a l’onze titular a Àlex Forés i Àlex Samper, amb un dispositiu amb quatre defenses en línia, que fins a n’aquesta catorzena jornada, només havien utilitzat en el partit contra el Vilassar de Mar. Per la seua banda Miguel Àngel Muñoz, va sortir amb els tres centrals, Alan Baró, Micaló i Romero, i va portar la iniciativa des dels primers instants al terreny de joc de gespa natural del municipal de Peralada, amb molt protagonisme al mig del camp per part de Gelmà, buscant en moltes ocasions a Solans, el més incisiu del conjunt de l’Alt Empordà. Al minut 17, va arribar el primer gol local, aprofitant Solans una pilota que se li va escapar al porter Josuè, després d’un remat que no semblava portar molt de perill.

No es van resignar els rapitencs, però com en anteriors partits, sense encert en els darrers metres i la rematada. Àlex Forés va poder empatar, però després de recollir una defectuosa passada del porter Aroca, va rematar molt fluix a porta buida. També va tenir la seua opció Omar però sense encertar tampoc en el remat. Els localsvan arribar amb perill, amb una bona ocasió de Solans.

Autèntica davallada

El partit va quedar pràcticament sentenciat en el primer tram de la segona part, quan el Peralada va ampliar la seua avantatge als tres minuts. Edgar Samper va perdre una pilota al mig del camp, propiciant una contra per part local, que culminava Marc Nierga partint en posició dubtosa. Sense gaire temps per poder reaccionar la Rapitenca, va pujar el tercer gol al marcador, en una altra jugada semblant a la del primer gol, amb rebuig de Josuè i després curt d’Aleix Ruiz, que aprofita Palacios per enviar la pilota al fons de la xarxa. La resta del segon temps va ser un festival de joc del Peralada, davant la impotència dels jugadors de l’equip rapitenc.

Guillermo Camarero va introduir dos canvis, però va continuar la falta de contundència dels davanters rapitencs. Guillem Martínez va rematar molt fluix a les mans d’Aroca, que també va aturar un remat de cap de Júnior Kore. El quart gol va arribar amb un remat amb l’interior del peu a plaer de Marc Nierga, el segon en el compte personal del màxim realitzador del grup, que sentenciava de forma definitiva el partit. L’últim quart d’hora va ser d’autèntic tràmit amb el partit totalment resolt a favor d’un conjunt local que va ser superior a la Rapitenca.

CF PERALADA, 4
UE RAPITENCA, 0

CF Peralada: Aroca, Romero, Micaló (Gallardo, 72’), Marc Gelmá, Dani Gómez, Alan Baró, Solans (Marc Medina, 70’), Palacios, Marc Nierga (Busquets, 77’), Pijuan (Joan Tomàs, 70’), Varese (Pere Espuña, 72’).

UE Rapitenca: Josué, Eric, Andy, Marc Vadillo, Pachu, Àlex Forés (Agus, 72’), Edgar (Peke, 56’), Omar, Àlex Samper (Júnior, 56′), Cesc (Guillem Martínez, 41′), Aleix Ruiz (Guillem Fàbregas, 72’).

Àrbitre: Àlex Gómez Meneses, assistit per Fabio Canavese Pujol del comité tècnic arbitral de Barcelona i per Iria Pujol Colell de la delegació arbitral de Lleida, tarjeta groga al local Busquets (88′).

Gols: 1-0, Solans (17′); 2-0, Marc Nierga (48′); 3-0, Palacios (60′); 4-0, Marc Nierga (75).

Podeu veure la taula classificatòria del grup 5è de tercera RFEF després de la catorzena jornada de lliga, clicant sobre la imatge inferior: