IniciHandbolL'Handbol Amposta perd a Onda i es queda al fil de l'abisme

L’Handbol Amposta perd a Onda i es queda al fil de l’abisme

L’Handbol Amposta va marxar de buit d’Onda, i va sumar la cinquena jornada consecutiva sense puntuar, col·locant-se en una situació compromesa a la taula classificatòria.

Les locals van complir el pronòstic, i la igualtat només es va mantenir fins a l’empat a tres. Després l’equip ampostí, que comptava amb algunes baixes, es va col·lapsar totalment en atac, mentre el seu rival anava anotant amb facilitat, fins a aconseguir un parcial decisiu de 7-0 en només vuit minuts.

Marc Fornós va sol·licitar un temps mort tractant de trencar la ratxa de l’Onda, però les diferències van anar augmentant fins a una màxima d’onze gols (19-8) al minut 26. Al descans es va arribar amb una clara renda de 9 gols per al conjunt local, i als inicis del segon període, va semblar despertar l’equip ampostí, amb tres gols consecutius (20-14), que donaven marge a l’esperança.

No va tenir continuïtat la reacció, i l’Onda va tornar a agafar la iniciativa per recuperar el seu clar avantatge al marcador. Els darrers onze minuts van ser intranscendents i de pur tràmit sense que cap dels dos equips anotés.

HANDBOL ONDA, 30 (20)
CLUB HANDBOL AMPOSTA, 22 (11)

Handbol Onda: Garrido, Chiva, Del Rio (3), Hajji, Marin (5), Martí (1), Sáez (4), Mireia Garcia (2), Rubio, Anna Martínez (4), Navarro (6), Alba Fernández (6), Esquer (1), Cantavella (1).

Club Handbol Amposta: Laia Ferré, Moruz, Vila (4), Rieres (3), Pujol (7), Domingo (3), Núria Ventura (1), Sáez, Maria Ventura (2), Gasca (1), Caballé (1), Quesada.

Àrbitres: Adrian Aroca i Vlad Virgil, van excloure a les locals, Hajji (2), Sáez i Rubio, i a la visitant Gasca (2).

Parcials: 3-1 (5′), 7-3 (10′), 10-3 (15′), 14-6 (20′), 17-8 (25′), 20-11 (descans), 20-14 (35′), 24-16 (40′), 28-19 (45′), 30-22 (50′), 30-22 (55′), 30-22 (final).

Podeu veure la taula classificatòria de la Divisió d’Honor Plata al seu grup C de competició, després de la dotzena jornada de lliga, clicant a la imatge inferior: