IniciFutbol salaUn gol sobre la botzina li permet al Batea salvar la imbatibilitat

Un gol sobre la botzina li permet al Batea salvar la imbatibilitat

Un gol de Renatas al darrer segon del partit aprofitant una acció d’estratègia a la sortida d’un córner li va permetre salvar els mobles davant un combatiu Vila-rodona, que li complicava i molt les coses als terraltins quan capgiraven el duel a falta de deu minuts per arribar a la conclusió del matx, i es situaven amb dos gols de renda al marcador quan tan sols restaven quatre minuts per a la conclusió del matx. El Batea, que va perdre els dos primers punts de la temporada davant un conjunt que lluita per entrar dintre les quatre places que donen lloc al play-off d’ascens aquesta temporada, va donar per bo el punt que van salvar ‘in extremis’ i que mantenia la imbatibilitat quan es porten sis jornades disputades de lliga, amb sis punts de marge (tot i tenir un partit menys disputat) respecte al segon classificat, el Castellvell del Camp.

Els de l’Alt Camp es van quedar a un suspir de trencar la ratxa immaculada dels de la Terra Alta a casa, en un partit on els van plantejar serioses dificultats als deixebles d’Antonio Blas, que no es trobaven gens còmodes durant el partit. Tot i arrancar de forma immillorable amb el primer gol quan encara no s’havia complert el primer minut de joc, obra de l’Enric, i ampliant la renda abans d’arribar als deu de la confrontació culminant Ígor una bona trancisió ofensiva que situava el 2 a 0 al marcador, que presagiava una victòria cómoda per als locals, no va ser així. El Vila-rodona, que havia fet mèrits suficients com per a marcar més aviat de no ser per les actuacions del porter bateà, aconseguia retallar diferències dos minuts després establint el resultat incert amb que s’arribava al descans.

La igualtat que havia predominat durant els primers vint minuts de joc, seguia sent la nota que marcava el duel un cop iniciada la segona meitat. Al Batea, li costava trobar-se amb el seu joc habitual, i fruit d’aquesta dinàmica arribava el gol que retornava la igualtat al partit al primer minut de la represa. No obstant això, Pinya tornava a posar per davant als terraltins cinc minuts més tard. Però no era el dia per al Batea, qui va oferir una feblesa defensiva greu en qüestió de vuit minuts, que el desconcert al darrera els propiciava veure com li capgiraven el partit amb tres gols que posaven molt coll amunt el duel quan tan sols restaven quatre minuts per arribar a la finalització del xoc. Però quan pitjor se li posaven les coses als de Blas, al minut següent arribava el gol que els enganxava al partit obra de Nil i que feia esclatar a la nombrosa afició que es donava cita al pavelló municipal bateà. I fruit de la darrera acció, quan restaven tan sols tres segons per acabar el partit, un córner servit des de la dreta de l’atac servit en curt per a Renatas, li permetia marxar en una finta que li permetia perfilar-se i atzivar una canonada que es col·lava per baix del cos del porter tarragoní, fent el 5-5 definitiu i deixant amb la mel als llavis als visitants, quan ho tenien tot a favor per trencar la imbatibilitat del líder.

Un empat que els permet seguir liderant el grup, abans d’afrontar el darrer partit abans d’acabar l’any i que gairebé tancarà la primera volta del campionat, davant un Priorat Nord que posarà a prova la capacitat del líder per veure si és capaç de tancar el primer tram de lliga, no havent cedit ni una sola derrota a camp propi. Serà després de l’aturada d’aquesta setmana, quan rebran al pavelló municipal de Batea a l’equip que precísament li va aconseguir esgarrapar els tres punts en litigi davant la seua afició, la temporada 2020-21.

FS BATEA HOSTAL DE L’ANTON, 5
CFS CASTELL D’OR VILA-RODONA, 5

FS Batea Hostal de l’Anton: Casadó, Jordi Pinya, Enric, Renatas, Ígor. També van jugar: Marcel, Gerard Alaña (ps), Nil, Miquel Mora.

CFS Castell d’Or Vila-rodona: Jordi, Ayala, Joan Martínez, Erik, Cristian Gil. També van jugar: Bernat, Superpatu, Pàmies, Marc Valéncia, Lluc, Musta.

Àrbitre: David Doménech Rates, del comitè tècnic arbitral de Tarragona assistit per Heribert Hermano Farnós, de la delegació ebrenca. Va amonestar a Enric (30′), Ígor (39′) i a l’entrenador Antonio Blas (39′) del FS Batea Hostal de l’Antón i a Musta (17′), Bernat (25′), Cristian Gil (26′), Ayala (32′) i Superpatu (35′) del CFS Castell d’Or Vila-rodona.

Gols: 1-0, Enric (1’); 2-0, Ígor (9′); 2-1, Bernat (11’); 2-2, Superpatu (21′); 3-2, Jordi Pinya (26’); 3-3, Pàmies (28′); 3-4, Superpatu (30′); 3-5, Ayala (36′); 4-5, Nil (37′); 5-5, Renatas (39′).

La classificació al subgrup 6B de la primera divisió provincial de futbol sala, després de disputar-se la setena jornada del campionat, queda com podeu veure a la imatge inferior: