IniciFutbol3a divisióLa Rapitenca trenca la sequera cara a gol i surt provisionalment del...

La Rapitenca trenca la sequera cara a gol i surt provisionalment del descens

Després de 10 jornades la Rapitenca es va retrobar amb la victòria que el fa sortir del fanalet vermell provisionalment a falta del partit que a de jugar el Badalona a casa davant la visita del líder Europa, recuperant la capacitat ofensiva, que li estava faltant en les últimes jornades i superant al jove equip de la FE Gramanet. El partit va quedar gairebé sentenciat en una primera part plena de bon joc i efectivitat per part del conjunt dirigit per Albert Company, que després en el segon període es va dedicar a gestionar la gran avantatge aconseguida. Ha estat el segon triomf rapitenc, curiosament amb el mateix resultat del primer assolir en la jornada inaugural del campionat davant el Sants. En aquesta ocasió l’equip va tenir efectivitat, aprofitant quatre de les sis bones ocasions creades durant el partit.

Els dos equips van sortir pressionant molt i el joc va tenir molt ritme, però la Rapitenca arribant amb molt més perill i pràcticament en la primera arribada, una pilota molt ben filtrada entre els dos centrals, per part d’Andy, la va culminar amb molta qualitat Edgar amb un gir i remat creuat per superar a Guiseris. La Rapitenca va continuar insistint i Cesc va marcar un gol olímpic amb una centrada directa de córner. El perill va continuar sovintejant l’àrea visitant, i Omar i Júnior van disposar d’una doble ocasió en la mateixa jugada. Els jugadors de la Gramanet semblaven afectats per la desavantatge al marcador i no tenien capacitat de reacció, davant un equip rapitenc que no es conformava i seguia atacant. Omar va fer pujar el tercer gol amb una bona acció atacant, i Manu Peláez va intentar aturar l’allau de joc local, introduint dos canvis a 10 minuts per al descans, però només ingressats al terreny de joc Mike Cevallos i Guillem Trilla, el davanter Júnior Kore, marcava el seu primer gol com a jugador rapitenc, desviant amb la punta de la bota una pilota, fora de l’alcans del porter Guiseris.

La FE Gramanet va intentar reduir diferències, i en l’ùltim tram del primer període, va baixar el ritme trepidant dels rapitencs. Al minut 37 Palomeque va crear la primera ocasió de perill per als visitants, i al 41, Dan que havia estat pràcticament inèdit, va realitzar una gran intervenció enviant un remat molt perillós a córner. En l’última jugada de la primera part, Juan Carlos culminava una jugada a pilota aturada, per inaugurar el marcador visitant.

Viure de la renda

La dinàmica del joc va canviar de forma radical a la segona part. Els rapitencs es van dedicar a mantenir la bona renda aconseguida, davant un rival que mai va tirar la tovallola i va buscar reduir la diferència. Els visitants van portar la iniciativa, tenint més possessió de pilota, i arribant amb més assiduïtat a l’àrea rapitenca. L’equip local es va defensar amb ordre, esperant sorprendre en alguna contra, encara que ja no va tenir gaires opcions de crear situacions propícies per augmentar el seu bon avantatge. Com el primer gol, el segon visitant també va arribar precedit per una acció a pilota aturada, que aprofitava Guillem Trilla, lliure de marcatge per fer pujar el segon gol al marcador. Es va intensificar la pressió de la Gramanet, i Dan va estar providencial amb una gran intervenció en remat d’Hamza. Al final la Rapitenca va mantenir la renda dels dos gols, per sumar tres punts molt importants en les seues aspiracions.

UE RAPITENCA, 4
FE LA GRAMA, 2

UE Rapitenca: Dan, Eric, Andy, Vadillo, Pachu (Àlex Samper, 61′), Edgar, Peke (Aleix Ruiz, 80′), Omar, Aleix Cuenca, Júnior (Guillem Martínez,71′), Cesc (Agus, 61′).

FE la Grama: Guiseris, Juan Carlos, Palomeque (Trilla, 35′), Adri Gimeno (Antocinelli, 46′), Montalbán, Guillem, Juan Sosa (Marc Rodríguez, 72′), Roger Garcia, Adrian Rosa (Mike Cevallos, 35′), Juste.

Àrbitre: David Caro Gallardo, amb Heaven Núñez Ruiz i Joan Ramón Canadell Borràs com a jutges assistents, de la delegació de l’Anoia. Targeta groga als locals, Junior (36′), Àlex Samper (64′), Andy (68′), Edgar (70′) i Dan (78′), i pels visitants Guillem (65′) i Trilla (70′).

Gols: 1-0, Edgar (6′); 2-0, Cesc (18′); 3-0, Omar (26′); 4-0, Júnior (36′); 4-1, Juan Carlos (44′); 4-2, Guillem Trilla (75′).

Podeu veure la taula classificatòria del grup 5è de tercera RFEF després de la desena jornada de lliga, clicant sobre la imatge inferior: